מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הפניקס לא מממן ניתוחי השמנה !!?!?איתן03/06/2007
התחלתי בתהליך לביצוע ניתוח טבעת.
יש לציין כי הן בית החולים והן הרופא שבחרתי נמצאים ברשימת נותני השירות העובדים עם ביטוח הפניקס.
לאחר כל הבדיקות ומשלוח טופס התביעה לביטוח, הסתבר שישנו סיעף חריג קטן ומעניין (שקיים אצל כל מי שהפוליסה שלו לפחות מ 1998)שבה מובהר שחברת הביטח אינה!!! מממנת טיפולים ו/או ניתוחים הקשורים בטיפול בהשמנת יתר. כלומר - אין לי ביטוח!!!.
מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי השמנה - קריטריונים
שולה זק04/06/2007איתן שלום, לא ציינת את משקלך ומה הגובה שלך המהווים אינדיקציה ל- BMI - אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח או לא.
לניתוח השמנת יתר חולנית יש קריטריונים ברורים. לא כל שמן או כל מי שחושב שהוא שמן עובר ניתוח.
הניתוחים לקיצורי קיבה נמצאים בסל הבריאות של כל הקופות- למי שעומד בקריטריונים
אותם קבע אירגון הבריאות העולמי : BMI 35 - 40 לסובלים ממחלות נלוות כתוצאה מהשמנה (כולסטרול, סכרת, דום נשימה, בעיות פרקים, לחץ דם) ומ - BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי לניתוח.
להזכירך הניתוחים נעשים למטרות בריאות ולא ניתוחי יופי או קוסמטיקה.
נשמח לענות לשאלות נוספות.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי השמנה והפניקס
איתן04/06/2007שולה תודה. את צודקת.
אין בעית אישור לגבי ה BMI שלי היות והוא 48-49.
הבעיה היא שקופת החולים מאשרת אולם הרופא ומקום הניתוח שאני רוצה לא מאושרים ע"י הקופה (מכבי).
לעומת זאת, ביטוח הבריאות שלי (הפניקס) אינו מאשר כלל טיפולים או ניתוחים בהשמנת יתר. זו הבעיה שלי היות והרופא והמוסד בו אני רוצה לעשות את הניתוח נמצאים בהסדר מול הפניקס אבל מסתבר שלא בשביל סוג הניתוחים הללו שכלל אינם מאושרים שם.
אשמח לשמוע תגובות.
תודה.
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)