לדר' מחאג'נה אשמח לתגובה מאוד חשוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדר' מחאג'נה אשמח לתגובה מאוד חשוב
    אולגה
    03/07/2017

שלום לך אני לא יודעת אם אתה זוכר אותי עברתי מעקף תריסריון עיידך ב 8.11.12 פעם הייתי פעילה יותר...כבר עזבתי את חיפה ...היות ואני 4.5 שנים לאחר הניתוח לא יודעת האם זה תקין...בחצי שנה אחרונה אם לא יותר כל היציאות שלי הן שלשול(סליחה אבל זה קריטי בשבילי) והרבה דברים גורמים לי מין תחושה של כובד וקילקולי קיבה...עם הזמן נהייתי רגישה ללקטוז כבר יותר מחצי שנה לא צורכת חלה וכמעט שום דבר חלבי...היציאות הן מרובות מאוד על בסיס יום יומי וכתוצאה מכך התפתחה לי פיסורה כרונית בה אני מטפלת מקומית..חשוב לציין שאני שותה אומפרדקס וקל בטן על בסיס קסוע אך גם הקל בטן לא עוזר לי יחד עם זאת בשנה האחרונה העליתי כ 8 קג וכרגע שוקלת 69....אשמח לייעוץ..האם אתה מקבל עוד איפושהו קרוב יותר לבאר שבע? חוץ מחיפה אני סובלת מאוד עשו לי בדיקות צואה דםץץץלאחרונה קיבלתי 4 חודשים גם עירויי ברזל (venofer) כי ההמוגלובין הגיע ל 7 כרגע 10.7 והברזל תקין בבקשה חייבת להתייעץ אני סובלת ואובדת עצות...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זוכר

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/07/2017

ברור שאני זוכר אותך.
    אני מקבל בחיפה אבל באים אלי מבאר שבע ואף אילת. אני רוצה שתקבעי למרפאה שלי ברמב"ם ולהפגש יחד אתי עם הדיטאנית שלי.
    בבאר שבע יש דיטאניות בריאטריות מצויינות. אני לא בטוח אם מתעסקת במעקף תריסריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קתודה רבה!!!!

אולגה
    04/07/2017

אני קובעת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו