שאלה לגבי הוועדה והתהליך עצמו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הוועדה והתהליך עצמו
    טלי
    27/01/2018

סוף סוף אחרי הרבה בילבולי שכל לפני שלוש שבועות החלטתי לעבור את הניתוח לקיצור קיבה. הBMI שלי הוא 43 קבלתי הפניה מרוםא משפחה לבדיקות (הכל כבר מוכן נשאר לי לסיים רק 2 בדיקות שאותן אני עושה שבוע הבא) קבעתי כבר תור לוועדה. כל הזמן הזה אני לא ישנה טוב בלילות בגלל המחשבות על מה יהיה בוועדה. אני נורא מודאגת עד שסוף סוף החלטתי ללכת על זה אני מפחדת שפשוט לא יאשרו לי את הניתוח. רציתי לדעת: כמה זמן אחרי הוועדה אני קבל תשובה ? האם ישר אומרים לי מה הוחלט? האם הם קובעים לי תאריך לניתוח? או שאני צריכה לבד ליצור קשר עם המנתח?? ( אני רוצה לעשות דרך הקופ״ח - מכבי)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני וועדה לניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/01/2018

אני מציע שתפגשי עם כירורג אשר מתמחה בניתוחים הבריאטריים לפני הוועדה ושם תוכלי לקבל הסברים אודות הניתוחים השונים ויחד אתו להחליט איזה ניתוח מתאים לך. אני נוהג כך במנותחי מכבי "אני רופא של הקופה" ואני רואה שהחולים מרגישים יותר טוב ומגיעים מוכנים לוועדה.
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו