בלון ספאץ במקום ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • בלון ספאץ במקום ניתוח
    לוטן
    10/01/2019

    האם בלון ספאץ מהווה חלופה טובה לניתוח? מה הסיבוכים של ההליך?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בלון

    ד"ר אסנת רזיאל
    10/01/2019

    הבלון נותן תוצאות פחות טובות מניתוח והשפעתו זמנית כי יש להוציאו כעבור חצי שנה עד שנה. בדרך כלל הוא מהווה פתרון למי שלא עומד בקריטריונים לניתוח. חשוב לשלב במאמץ של הירידה במשקל מעקב דיאטנית, פעילות גופנית סדירה וטכניקות להפגת מתחים ובכללן רפואה משלימה. בהצלחה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


