ניתוח מיני מעקף- בירור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוח מיני מעקף- בירור
    אזולאי רותי
    18/07/2019

    אני מועמדת לעשות ניתוח מיני מעקף . בת 56
    1. האם לאחר ניתוח זה יש חוסר בויטמנים שיש להשלים באופן עצמאי?
    2. האם בגיל השלישי זה פוגע בבריאות ?
    3. איפה אפשר לתאם איתך פגישה? האם את מנתחת באזור הצפון .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מיני מעקף

    ד"ר אסנת רזיאל
    18/07/2019

    ניתוח מיני מעקף קיבה נותן ירידה נהדרת שנשמרת לאורך זמן. שיעור הסיבוכים נמוך והוא הפך להיות ניתוח מוביל. הוא מבוצע באופן לפרוסקופי ומתאים גם לגיל השלישי. צריך ליטול אחריו ויטמינים כל החיים ולהיות במעקב דיאטנית. תוכלי לתאם אלי פגישת יעוץ. רצוי שתערכי עם הבדיקות הנחוצות לקראת ניתוח. מרפאתי ממוקמת באסותא רמת החייל. האשפוז לאחר הניתוח אורך יומיים שלושה. בהצלחה רבה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


