הגוף שאחרי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הגוף שאחרי...
    עידית
    07/06/2008

שלום,
    אני בת 22 ושוקלת לעבור את ניתוח קיצור הקיבה בלייזר.. הפחד היותר גדול שלי כמובן הוא איך יראו הצלקות לאחר הניתוח? וכמה צלקות אמורות להיות?3?
    על-פי מידע שכביכול נמסר לכם בעבר האם הצלקות מטושטשות או שהן ממש נראות לעין??
    ושאלה נוספת... איך אני אבחר את המנתח הטוב ביותר?? הרי לא יתנו לי במרפאה טלפונים של מטופלים בעבר כי זה מידע חסוי ואני לא מכירה כאלו שעברו ניתוח בלייזר.אני רק יכולה לציין שמא שלי עברה ניתוח קיצור קיבה לפני 15 שנה וזה סבל תמידי עד היום! :(
    תודה =)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגוף שאחרי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידית שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    08/06/2008

ראשית הניתוח כפי שציינת מבוצע בשיטה הלפרוסקופית. דרך 5 חתכים קטנים נעים בין 5 מ"מ ל- 1.5 ס"מ. בד"כ החתכים הללו מבריאים מאוד יפה וכמעט לא מרגישים אותם לאחר תקופה קצרה. הרווח שאת מקבלת בניתוחים הללו יטשטש כל צלקת שאת יכולה לחשוב עליה מאחר והניתוח הוא לא קוסמיטי אלא רפואי. לגבי מנתחים טובים יש כמה מרכזים בארץ שעושים את זה בצורה הטובה ביותר. אם את בצפון הארץ אשמח להיות לך לעזר.
    מה שאמא שלך עברה לפני 15 שנים שונה בהרבה ממה שאנחנו עושים היום ואינו בר השוואה
    שיהיה לךם הרבה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לעבור ניתוח

ברוך בנקל יעל
    17/06/2008

שלום רב,
    קוראים לי יעל ואני בת 40 אמא לשתי בנות, משקלי 87 ק"ג וגובהי 153, לפני 4 שנים עברתי השתלת מח עצם בבי"ח רמבם עקב מחלת סרטן בה חליתי כבר בפעם השניה.
    אני מאוד סובלת מעודף המשקל גם פיזית וגם נפשית.
    השאלה שלי האם במצבי יש איזשהו סיכון בניתוח ,מה קורה אם חלילה אחלה בשנית האם יש הגבלה הכנסת התרופות לגוף, האם יש צורך בויטמינים, אני יודעת כי יש סיכון בהשמנת יתר למחלת הסרטן.
    אני אובדת עצותץ אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיצור קיבה

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/06/2008

שלום רב
    את מעלה סוגיה חשובה מאוד שצריך לדון בה לעומק.
    לפי חישוב ה- BMI את לא בקרטריונים היבשים אם אין מחלה אחרת כגון סכרת, שומנים בדם וכו,
    בכל מקרה יש צורך בהתיעצות עם אונקולוג לפני הניתוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אוכל לעזור..

נ
    06/04/2009

היי
    קראתי מה כתבת.
    ובכן... אני יודעת שזאת מעין פרסומת אבל לא ממש....
    יש תוכנית אוכל מדהימה (אני משתתפת בה). קוראים לה "גדולות" בהנהלתו של ד"ר קיציס, קרדיולוג באיכילוב - התוכנית כוללת ספורט (משחקות כדורגל בהפוך על הפוך בכייף שלא ניתן לתאר), יש אוכל בעיקר בלי קמח וסוכר ומה שהכי חשוב קבוצה טיפולית עם פסיכולוגית. בתחילת מאי מוקמת קבוצה חדשה. ....ממש מומלץ. בעיקר הקבוצה הטיפולית עושה את ההבדל כי לא מדובר ב"תמיכה" אלה בעבודה אמיתית וכו' וכו'
    יש אתר בנט ...לא זוכרת - קוראים לזה "גדולות". חפשי
    אם את רוצה את יכולה להתקשר אלי 054-2266768
    נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחיות לפסח לאחר ניתוח מעקף קיבה

דבי מנס ציונה
    02/04/2009

שלום דר, שלום שולה. עברתי ניתוח לפני חודשיים ושבוע ואני במעקב במרפאה באיכילוב. הביקורת הבאה שלי בסוף אפריל ואני מעוניינת לקבל מעט הנחיות לגבי הפסח מה מותר ומה אסור בשום אופן לאכול. בימים אלה עדיין התפריט שלי דל אני אוכלת מוצקים ומעט ירקות מבושלים ודברי חלב.אודה לכם על שיתוף הפעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו