התלבטות בן מיני מעקף לשרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות בן מיני מעקף לשרוול
    יעל
    16/11/2019

    ערב טוב ...
    בעוד שבוע וחצי מיתנתחת אצל דר' חוסם מאדי
    המליץ על שרוול אבל אני עדיין בהיתלבטות האם עדיף שרוול או מיני מעקף כי אני בהחלט לא מתכוונת לעבור בעתיד ניתוח נוסף .
    תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שרוול או מיני מעקף

    ד"ר אסנת רזיאל
    16/11/2019

    שרוול הינו ניתוח פשוט יותר ולרב עובר בקלות וללא סיבוכים. יתרון נוסף שאין לאחריו שלשולים, נפילות סוכר, צורך יומיומי בויטמינים.
    בכל ניתוח לאחר הירידה יש לעסוק בספורט כדי לשמר את תוצאות הניתוח.
    בכל מקרה אם את חוששת ששרוול לא יספיק לך עלייך להפגש שוב עם דר מאדי ולדבר איתו על שתי האופציות ולהחליט ביניהן, או לדחות את הניתוח עד שיהיה לך ברור מה את מעדיפה. בהצלחה רבה לך.
    השרוול הינו הניתוח המוביל בארצות הברית בשל פשטותו והתוצאות הטובות אחריו.
    הוא גם לא משנה לך את האנטומיה איתה נולדת ולפיכך ניתן לבצע אחריו גסטרוסקופיה ובדיקות נוספות דרך הקיבה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


