מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבה שרוולתותית10/06/2008
אני בת 47 ורוצה לעשות ניתוח קיצור קיבה כרגע אני נימצאת בשלב של הבדיקות ליפני הניתוח ואני מהססת בין טבעת לשרוול אני היתי סגורה על שרוול ואז פגשתי חברה שהפחידה אותי והציעה לי לעשות טבעת היא בעצמה עברה טבעת לפני שבועים והיא בילבלה אותי איך אפשר לדעת מה טוב בישבילי ומה אני לוקחת הכי הרבה פחות סיכון כי אני מבינה שיש סיכון בכל ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת ניתוח
שולה זק12/06/2008שלום תותית
התאמת הניתוח המתאים לך נעשית בהתיעצות שלך עם הרופא המנתח עח פי מצבך והנתונים שלך אתם מחליטים מה מתאים לך.
את מוזמנת להכנס לתפוז לקומונה משורוולים ולקבל שם מידע מקיף מאנשים שעברו ניתוח שרוול
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישפתרון אחר חוץ מדיאטה?
רנא דיאב12/08/2008האם אתה יכול להציע לי פתרון אחר או תרופה שיכולה לעזר לי בהרזיה תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה
הוגט28/08/2008שולה הבנתי שעברת ניתוח באיזה ניתוח מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה17/06/2008כפי שציינתי בבקשות קודמות סוג הניתוח נעשה לאחר חקירה מדוקדקת של הפצינט: אורח חיים, הרגלי אכילה, קומורבדיתי ורצון הפציינט.
יעוץ של רופא בריאטרי מאוד חשוב לפני ההחלטה על ניתוח.
באם את באזור הצפון אשמח להיות לך לעזר ותוכלי לקבוע תור למרפאה שלי בימים הקרובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מהצפון
תותית21/06/2008אני גרה במודיעין ואני עושה את הניתוח במסגרת קופת חולים שלי שהיא כללית ואנחנו שיכים לירושלים אבל אם משהוא יקרה ואני לא אוכל לעשות דרך קופת החולים שלי אני יכולה לישקול להגיע לצפון אני צריכה ליבדוק את האפשרות הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אוסנת10/08/2008אני עברתי ניתוח שרוול בתאריך 5.08.08 ואם צריך לבחור בין שרוול לטבעת אני אומרת בלי למצמץ שרוול מי שרוצה לדעת אינפורמציה יכול לפנות אליי עברתי את הניתוח בבית חולים אסותא דרך מכבי ואצל רופא מס' אחת בתחום בהצלחה לכול מי שעובר ניתוח ולא משנה איזה דרך צליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לגבי שרוול או טבעת
מרק ורסנו22/02/2012אני מעונין לקבל תגובות לגבי שרוול או טבעת אני בהתלבטות לגבי הנושא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול....
ילנה21/08/2008אני רוצה לעשות ניתוח קיצור קיבה,אך לא יודעת לאיזה כירורג לפנות ואיזה סוג ניתוח יתאים לי.נא לעזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה28/08/2008שלום ילנה
לא ספרת לנו מה המשקל והגובה שלך. ע"מ לבחור את סוג הניתוח יש צורך בפגישה עם המנתח הבריאטרי אשר יסביר לך את כל סוגי הניתוח ולאחר שיחה סביב הרגלי האכילה שלך יוחלט יחד איתך איזה ניתוח צרחיכה לעבור.
אשמח להיות לרשותך בהחלטה לניתוח
בהצליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל יותר פרטים על המלצתך?
פיקי11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת סוג ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה11/09/2008כפי שהזכרתי פעמים רבות הניתוח יקבע לאחר שיחה מעמיקה עם המנותחת לעמוד על הרגלי אכילה ועוד.
אתן לך טיפים מאחר וביקשת יפה. אוכלי ממתקים מומלץ לעשות ניתוח מעקף קיבה. אנשים מאוד מאוד שמנים גם מעקף קיבה. אלו שאוכלים כמות גדולה - ניתוח שרוול טוב להם. ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות והמלצות
נועה14/07/2009היי אוסנת
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול אך הייתי שמחה לשוחח עם מישהו שעבר אותו ע"מ לדעת יותר טוב למה אני נכנסת
אשמח מאוד אם תשלחי לי מייל או אפילו תרשמי לי טלפון.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אוסנת10/08/2008אני עברתי ניתוח שרוול בתאריך 5.08.08 ואם צריך לבחור בין שרוול לטבעת אני אומרת בלי למצמץ שרוול מי שרוצה לדעת אינפורמציה יכול לפנות אליי עברתי את הניתוח בבית חולים אסותא דרך מכבי ואצל רופא מס' אחת בתחום בהצלחה לכול מי שעובר ניתוח ולא משנה איזה דרך צליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
בנדורה12/08/2008אוסנת מה יש לך לחדש בנוגע לניתוח האם אפשר לקבל טלפון שלך"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לוטם14/08/2008אני שמחה על העידוד. אני אמורה לעבור את הניתוח בשבוע הבא. איך אפשר ליצור איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסנת
מעין06/09/2008איך ניתן לצור איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
פיקי11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאוסנת
מישקל נוצה03/11/2008אני צריכה ומעוניינת לעבור ניתוח, אולם עם שיטוטי בפורומים התמלאתי בחרדות. אני מרגישה שאני צריכה לדבר עם אנשים שעברו את הניתוח ונסיונם חיובי- כמוך. האם אוכל לדבר איתך טלפון?
אוסנת20/08/2008תותית אני חושבת שאת לא צריכה להתלבט ושאת צריכה לחשוב אל אחוזי ההצלחות של הניתוח(כל ניתוח והאחוז שלו שרוול בין 50 ל60% וטבעת בין30 ל40% ואם את הולכת אז לכי אל כל הקופה ושיהיה לך בהצלחה ואם את רוצה לשאול שאלות את יכולה לפנות אלי
איריס04/11/2008שלום, שמי איריס ומעונינת לקבל מידע על ניתוח שרוול. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסנת דחוף תצרי איתי קשר
אסתר09/07/2009הייתי רוצה לשמוע פרטים על הניתוח ברוב טובך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה28/08/2008כנראה שניתוח שרוול מתאים חך לפי הבחירה שלך עם הרופא המנתח. זהו ניתוח לא מסובך ובהרבה מרכזים בארץ כבר עברו את עקומת הלמידה ועושים אותו הצורה שגרתית. ליותר אנפורמציה אשמח להיות לך לעזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
לאה10/08/2014אני בת 44 במשקל מעל 90 גובה 163 האם אני יכולה לעשות ניתוח שרוול
יש לי בעיות בירכיים וקשיי תפקוד וכיפוף . אבקש המלצות לתהליך לקראת ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)