ריפלוקס קשה לאחר שרוול ומיני מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • ריפלוקס קשה לאחר שרוול ומיני מעקף
    לוי מיכאל
    15/02/2020

    שלום לכולם לפני 6 שנים עברתי ניתוח שרוול רזיתי והכול היה בסדר במשך השנים התחלתי לסבול מרפלוקס שהלך והחמיר עד שלפני 10 חודשים ביצעו בי מיני מעקף קיבה כדי לנסות ולפתור את הבעיה.... הבעיה לא נפטרה ואף החמירה כיום אני שוקל 63 וגובהה 178בהתיעצות עם רופא נאמר לי שצריך לעבור למעקף מלא אני מאוד חושש שבעקבות מעבר למעקף מלא העלה במשקל בחזרה בבקשה נסו לעזור לי עם תשובה מה לעשות אני ממש נואש.... האם ניתן לפתור את הבעיה בלי לפגוע בניתוח כי הבעיה היא רק הרפלוקס ולא בעית כמות האוכל והמשקל

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • טיפול ברפלוקס

    ד"ר אסנת רזיאל
    15/02/2020

    ניתן לעשות השקה בין 2 חלקי המעי. זו נקראית השקה על שם בראון. היא נועדה למנוע רפלוקס מרתי. כמובן אם יש בקע סרעפתי לתקנו במקביל. יש לבצע צילום ושט קיבה וגסטרוסקופיה ולאחר מכן לתכנן.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


