טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, עשיתי טבעת, ואח"כ עשיתי שרוול בלי להוציא את הטבעת. בשנה האחרונה אני מקיא יותר ויותר. זה מגיע לעשרות פעמים ביום. ולמרות זאת אני עדיין עם עודף משקל גבוה. מה הייתם מציעים לי לעשות? תודה, אורן
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כנראה שהטבעת מנופחת יתר על המידה בשלב זה. יש צורך להוציא את הנוזל מהמאגר ולתת לקיבה מנוחה מכל ההקאות. לבצע צילום ושט קיבה כדי לוודא שהטבעת לא החליקה ושאין בקע סרעפתי שדרכו השרוול יכול לעלות לחזה. אם הטבעת במקום, ללא החלקה, השרוול תקין ואין בקע סרעפתי אזי אפשר יהיה כעבור חודש לנפח בהדרגה את הטבעת.
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד