מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התמודדות לאחר ניתוח מעקף תריסריוןשרון.א.10/05/2020
היי לכולם...
אני עברתי 2 ניתוחים בריאטריים עם הצלחה חלקית בטבעת (לפני כ-18 שנים) וחוסר הצלחה מוחלטת עם השרוול (לפני כעשור).
אני בתהליך רפואי ארוךבכדי לנסות ולקבל אישור לעבור ניתוח בריאטרי שלישי, אך הפעם ניתוח בעל אספקט של תת ספיגה.
ה Bmi שלי מעל 50 ואני פשוט מיואשת באופן נוראי.
אני גם מפחדת נורא לעבור את מעקף התריסריון מכיוון ששמעתי שהוא הקיצוני ביותר מבין ניתוחי ההרזיה, ובעיקר בגלל תת הספיגה הגדול שהוא מייצר.
מצד שני אני מפחדת להפסיד את ההזדמנות הניתוחית האחרונה שלי על מיני מעקף שלא יגרום לי להגיע לתוצאה המשקלית שאני מעוניינת בה, ובעיקר שלא יצליח בגלל עודף המשקל הגבוה שלי, וגם בכלל שהגוף שלי כבר עבר שני ניתוחים שלא צלחו בטווח הארוך.
אשמח לעצות ולעזרה ממי שעבר או עברה את הניתוח.
בבקשה בבקשה כל מי שיכול לעזור לי ולהאיר את עיני על ההתמודדות של החיים לאחר התריסריון תתקבלנה בברכה!
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בריאטרי שלישי
ד"ר אסנת רזיאל10/05/2020תוכלי לעבור מיני מעקף קיבה או מעקף ביליופנקראטי באופן לפרוסקופי ולחדש ירידה ללא כל סבל.
חשוב כבר עכשיו להתחיל תזונה ללא גלוטן וללא סוכר.
חשוב לבצע מידי יום פעילות גופנית של חצי שעה ולא משנה מהי.
חשוב להעזר בתמיכה רגשית לאורך התהליך כמו קאוצר שילווה אותך וירים לך בכל פעם שתפלי לחששות, פחדים, קשיים וכדומה.
זה כמו מי שמעודד ספורטאים להצלחה.
תכיני בדיקות וביעוץ אתן לך מספר אפשרויות למלוןה תומך שכזה.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני רופאה אשמח לשוחח
אולגה זלצקי12/05/2020אני 7 שנים לאחר מעקף תריסריון דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אולגה...
שרון.א.19/05/2020וואו כמה שאשמח לשוחח איתך.....
אם תוכלי בבקשה לומר לי איך אני יכולה ליצור איתך קשר באפו פרטי?,
אני ממש אשמח להיעזר בך ובנסיון האישי שלך.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אולגה...
שרון25/05/2020אנא חזרי אליי בבקשה אני ממש זקוקה לעזרתך לגבי מעקף תריסריון...
המייל שלי הינו: [email protected]
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)