התלבטות לגבי יעילות השרוול- בת 35

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות לגבי יעילות השרוול- בת 35
    אני
    21/02/2021

    שלום רב, אני כרגע עוברת את כל הבדיקות הרלוונטיות לטובת הועדה. אני בת 35 מתכננת עוד הריון שלי ועוד בשאיפה אחד לפונדקאות .כמה שאלות לי אלייך ברשותך:
    1. האם תהיה בעיה בהמשך לאשר לי להיות פונדקאית? הניתוח מהווה בעיה כלשהי?
    2. הבנתי שמומלץ לא להיכנס להריון כשנה לאחר הניתוח. במידה וכן זה יהיה לפני מה ההשלכות?
    3.איזה ניתוח מומלץ יותר לדעתך גובה 180 עם BMI 35
    חשוב לי ניתוח שיתן לי את העזרה הדרושה לירידה אך עם שינוי פיזיולוגי מועט ככל שניתן.

    תודה רבה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ניתוח בריאטרי

    ד"ר אסנת רזיאל
    22/02/2021

    תוכלי ללדת וגם להיות פונדקאית לאחר ניתוח
    מומלץ להרות געבור שנה כדי שלא יהיו חסרים לעובר והוא יתפתח בריא
    האפשרויות שלך הן שרוול או מיני מעקף
    תקבעי פגישה ונבחר ביחד מה שתעדיפי

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


