טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני כרגע עוברת את כל הבדיקות הרלוונטיות לטובת הועדה. אני בת 35 מתכננת עוד הריון שלי ועוד בשאיפה אחד לפונדקאות .כמה שאלות לי אלייך ברשותך: 1. האם תהיה בעיה בהמשך לאשר לי להיות פונדקאית? הניתוח מהווה בעיה כלשהי? 2. הבנתי שמומלץ לא להיכנס להריון כשנה לאחר הניתוח. במידה וכן זה יהיה לפני מה ההשלכות? 3.איזה ניתוח מומלץ יותר לדעתך גובה 180 עם BMI 35 חשוב לי ניתוח שיתן לי את העזרה הדרושה לירידה אך עם שינוי פיזיולוגי מועט ככל שניתן.
תודה רבה מראש
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוכלי ללדת וגם להיות פונדקאית לאחר ניתוח מומלץ להרות געבור שנה כדי שלא יהיו חסרים לעובר והוא יתפתח בריא האפשרויות שלך הן שרוול או מיני מעקף תקבעי פגישה ונבחר ביחד מה שתעדיפי