מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר ניתוח הוצאת טבעתדינה19/05/2021
היי
אני 3 חודשים לאחר ניתוח הוצאת טבעת .
לאחר 8 שנים של סבל .. נעילות עם סגירות ממש קטנות , ואפילו נעילות סתם , אחרי חודשים שלא נגעתי בטבעת , פתחתי אותה לחלוטין , עליתי כמעט את כל מה שהורדתי , עברתי ניתוח להסרת טבעת ..
כרגע בהתלבטות האם יש סיכוי שאצליח להוריד במשקלי בעצמי , כי מרגישה ששנים עם טבעת גרמו לי לחוסר יכולת לאכול בצורה תקינה . לא יכולתי לאכול ירקות , בשר , והתרגלתי לא לאכול , אלא למלא את עצמי בסוגי מאכל שלא דורשים עיכול וללעוס , אלו עוברים בקלות ( שייקים , עוגיות פריכות , שוקולד )
עדיין , אחרי 3 חודשים יש הרגשה קבועה של לחץ בוושט (כאילו תקוע לי שם משהו ) וכל ארוחה נורמלית גורמת לחוסר נוחות .
האם נכון במצב הזה לחשוב על ניתוח בריאטרי חוזר ?
אשמח לעצה , איך אפשר לעבור תהליך הרזיה ושינוי הרגלי תזונה במצב כזה .
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הוצאת טבעת
ד"ר אסנת רזיאל19/05/2021בשלב זה לאחר שהוצאת את הטבעת כדאי להתרכז בשינוי הרגלים ותזונה ולהעזר בתרופה לירידה במשקל שמדכאית תאבון כדי לעזור לך. אם זה יצליח תחסכי לך ניתוח. תקבעי אלי יעוץ ואוכל להמליץ לך על איפול מתאים ולכוון אותך לתמיכה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)