טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מועמדת לניתוח מיני מעקף בסוף החודש. בכללית שוב ושוב מבקשים ממני מכתב תשובה ליועץ מהרופא משפחה, ובו מדדים עדכניים כמו משל, גובה וb.m.i ומחלות רקע. זה כבר המכתב החמישי שהכללית פוסלת בטענה שהמכתב לא טוב ובקשה לכתוב מכתב חוזר. מישהו מהמנותחים או רופאים יכול בבקשה לשלוח לי מכתב כזה על מנת שאוכל להראות לרופא משפחה איך נראה המכתב שמצפים ממנו לכתוב? כמובן להסתיר את הפרטים האישיים וכו'
הרופא משפחה שלי כבר עצבני, זה המכתב החמישי שהוא כותב שנפסל כי המכתב לא תקין. אני כבר ממש בלחץ מזה, הניתוח עוד כמה ימים והמינהל עוד לא אישר בגלל ניסוח כזה או אחר. תודה רבה ת.ת.ר
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים