מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זריקות הרזייה ותיאום תוראתי07/07/2021
שלום רב,
אני עם BMI 33, מעוניינת להתחיל בטיפול תרופתי.
מה ההבדל בין סקסנדה לאיזומפיק? קראתי שהשנייה חדשה ויעילה יותר.
מה מהן ממומן דרך ביטוח בריאות פרטי?
האם יש תופעות לוואי משמעותיות?
תודה,
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת אוזמפיק
ד"ר אסנת רזיאל07/07/2021אוזמפיק יעיל יותר מסקסנדה וניתן פעם בשבוע בעוד לעומת סקסנדה שניתנת מידי יום. עלות אוזמפיק לחודש 450 לעומת סקסנדה 1200. סקסנדה עם התוויה לטיפול בהשמנה. אוזמפיק בשלב זה עם התוויה לטיפול בסוכרת ומחייבת טופס 29 ג למתן תרופה שאינה בהתוויה במקרים שאין סוכרת. ניתן לבקש החזרים מהביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות הרזייה ותיאום תור
אתי07/07/2021תודה על תשובתך.
אני שואלת מבחינת תופעות לוואי, אני עם תת פעילות של בלוטת התריס ומאוזנת באמצעות יוטירוקס.
קראתי על פגיעה בלבלב, בכליות.
אני אדם בריא ולא רוצה חלילה שיגרם לי נזק.
ביטוח - האם ביטוחים מכסים אוזמפיק בהעדר רקע של סכרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוזמפיק עם פרופיל בטיחות גבוה
ד"ר אסנת רזיאל07/07/2021אוזמפיק עם פרופיל בטיחות גבוה
הביטוח מאשר עם יש הפניה לטיפול וטופס 29ג למתן תרופה שלא בהתוויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)