כאבי בטן מסביב לטבור ואי נוחות בבטן התחתונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • כאבי בטן מסביב לטבור ואי נוחות בבטן התחתונה
    אדר
    17/09/2021

    שלום ד״ר
    התחילו לי כאבי בטן מסביב לטבור ובעיקר מתחת לטבור
    מה זה יכול להיות?
    אלו לא כאבים ממש חזקים אבל הם כן גורמים לאי נוחות באיזור הבטן התחתונה
    תודה לך

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כאבים סביב הטבור והסיבות לכך

    ד"ר אסנת רזיאל
    17/09/2021

    שווה להבדק על ידי רופא המשפחה או כירורג בקופת החולים. לא ניתן לאבחן ללא תחקור ובדיקה. הסיבות האפשריות לכאבים בבטן תחתונה או סביב הטבור :
    שרירים תפוסים מפעילות ספורטיבית, התכווצות של המעי, דלקת בשלפוחית השתן, כאבי מחזור, כאבי ביוץ, ציסטה בשחלה, בקע בדופן הבטן או הטבור, דלקת בתוספתן, דלקת בסעיפים במעי, דלקת במעי הדק או הגס, הרעלת מזון, אי סבילות ללקטוז או גלוטן, גזים במעיים, עצירות. להקלה עקב גזים ניתן ליטול כדור אנצפלמד. להקלת עצירות ניתן להעזר בכדור טבעי בשם לקסין פורטה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לקיחת כדור לעצירות ולגזים שבועיים לאחר ניתוח

    אדר
    17/09/2021

    אם אני רק אחרי שבועיים אני יכולה לקחת כדורים?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אחרי שבועיים ניתן ליטול כדורים וכאבים אפשריים

    ד"ר אסנת רזיאל
    17/09/2021

    כן אחרי שבועיים ניתן ליטול כדורים. בנוסף אם הניתוח היה רק לפני שבועיים הרי שכאבים יתכנו עקב משיכה של תפרים פנימיים בדופן הבטן. תגשי לבדיקת הרופא המנתח שלך ותעזרי במשככי כאבים מסוג אופטלגין או טרמדקס או רוקסט פלוס. כמו כן יש להקפיד וליטול תרופה להורדת חומציות הקיבה מידי בוקר כדור אומפרדקס.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


