מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבה אחרי הריוןקארן24/09/2021
היי,
לפני כשלוש שנים הייתי בתהליך לניתוח בריאטרי במשך 8 חודשים. עברתי את הועדה הרפואית ונקבע לי תור לניתוח. יום לפני הניתוח, הניתוח בוטל בעקבות סירוב של ועדת חריגים בטענה שבגלל דלקת הפרקים שלי, לא אוכל לקבל טיפול תרופתי אוראלי בעקבות אי ספיגה כתוצאה מהניתוח.
היום אני מטופלת בטיפול ביולוגי (זריקה תת עורית - קוסנטיקס).
ילדתי לפני 3 חודשים ילד בריא (תודה לאל).
התחלתי את ההריון במשקל 105 ק"ג.
סיימתי אותו במשקל 128 ק"ג.
היום שוקלת 118 ק"ג.
אני בת 42.5
גובה 1.71.
אני רוצה להתחיל את התהליך מחדש. אני ממש סובלת מהמשקל ומהשלכותיו על איכות החיים שלי ואיכות חוויית ההורות שלי. וכולי תקווה להביא ילד נוסף, אבל הריון בסיכון זו חוויה פחות נעימה על אחת כמה וכמה בגלל גילי והפרקים.
מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת והאם מבחינת לוח זמנים אני יכולה להתחיל?
תודה רבה על המענה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביצוע ניתוח בריאטרי אחרי הריון
ד"ר אסנת רזיאל25/09/2021הי קארן. תוכלי כבר לבצע את הבדיקות ולגשת לוועדה מחדש לאישור הניתוח. בהצלחה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)