טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי דר יקרה, האם יש הבדל בין הכדר לתמיסה? לקח לי קצת זמן והאמת זה כן עזר לבסוף. אמנם לא הרגשתי כאילו אין לי כלום אבל עזר אך הצריבה וכאילו משהות קוע בגרון מפריע בגרון שלא היה ממש קודם , או שמהפחד שקראתי שהסמפטום זה קושי בבליעה ונכנסתי לחרדה או שככה אני באמת מרגישה, בכל אופן יש הבדל או שזה אותו הדבר. הרוקח המליץ לי את תמיסה אמר זה משפיע יותר מהר, נשמע לי הגיוני גם שאני פעם ביובל לוקחת אופטלגין אז זה בשתיה משפיע יותר מהר מכדור. אין לי בעיה ללכת לקנות גם את הטבליות מה שהכי יעיל תודה שוב מכל הלב.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר