תודה רבה רבה, אהיה איתך בקשר אחרי יתר הבדיקות ,

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה רבה רבה, אהיה איתך בקשר אחרי יתר הבדיקות ,
    רוני
    19/10/2021

וכל הכבוד לך שאת ידעת שזה מה שיודגם בבדיקה. לגבי התרופות אמר לי לקחת או אומפרדקס או נקסיום 20 מ"ג. ידוע לך אם נקסיום 20 מג צריך מרשם או אפשר ללא מרשם. ועוד שאלה שיצאתי ממנו ביקשתי מהפקידה שתשאל את הרופא אם אפשר במקום נקסיום לקחת פמוטידין שיש לי בבית קניתי ללא מרשם בעבר לקחתי ועזר לי מה את חושבת או שחשוב שאקח נקסיום. הרופא אגב אמר שאין בעיה, דעתך? לגבי הליקובקטור רשמת לי לעשות בדיקת צואה, הבנתי מהרופא שהוא לקח ביופסיה שיראה אם אכן יש לי הליקובקטור ואם כן הוא ירשום לי טיפול אנטיביוטיקה. האם הביופסיה להליקובקטר פחות טוב מדיקת צואה מה שרשמת לי. ושאלה אחרונה (סליחה על מלא שאלות) האם אפשר בתזונה חזקה מאד מבחינתי של מנות אוכל קטנות לעיתים קרובות , לא לאכול לפני השינה, לא לשתות מוגז לא לאכול מאכלים חריפים וחומציים לרפא ללא תרופה יש אפשרות כזאת או שחייב את התרופה? שוב תודההה מכל הלב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומפרדקס או לוסק או נקסיום במינון 20 מג'

ד"ר אסנת רזיאל
    19/10/2021

אומפרדקס או לוסק או נקסיום במינון 20 מג ניתן לקנות ללא מירשם. פמוטידין גם טוב להורדת חומציות. הביופסיה בכמת תגיד לגבי ההליקובקטר כך שאין צורך בבדיקת צואה. ולגבי תזונה מומלץ ים תיכונית עשירה בירקות ופירות. לנמנע מאלכוהול סיגריות קופאין ומאכלים שמנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו