מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שנים לאחר שרוול עם הקאות מרובותמשורוולת02/11/2021
ד"ר רזיאל, אני כבר כמה שנים אחרי ניתוח שרוול ומקיאה בלי הפסקה....אוכל מבושל לא מצליח להתעכל לי, גם לא דג בגריל, גם אם אכלתי קצת ממנו אני ישר מקיאה, הכי מתסכל שמיד אני צריכה לאכול משהו מתוק, עוגיות, עוגה פתי בר ....ואת זה אני לא מקיאה, כמובן שבעקבות המצב אני חלשה באופן קבוע וגם לא יורדת במשקל,
איך אני מצליחה לחיות נכון ? מיואשת.....
תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכילה לאחר שרוול ושינוי לתזונה ים תיכונית
ד"ר אסנת רזיאל02/11/2021שווה לשנות את התזונה לתזונה ים תיכונית עשירה בירקות ופירות. צרפתי לך את העקרונות ותפריט לדוגמא.
תוכלי לתאם אצלנו מעקב דיאטנית כדי לשנות את התזונה לכזו שכוללת דברים שאת יכולה לעכל בקלות.
שווה שתעשי גם צילום ושט קיבה להדגמת מבנה השרוול וגם אולטרה סאונד בטן עליונה לשלול אבנים בכיס המרה.
תוכלי לתאם אלי יעוץ כדי שנמצא יחד פתרון מיטיב עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר לשאלתי
חגית03/11/2021תודה רבה על תשובה מהירה, אפנה לרופא לגבי הצילומים ואקבע אלייך תור למעקב, לא ראיתי את העקרונות והתפריט דוגמא, אשמח אם תשלחי לי שוב.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תזונה ים תיכונית מצורף קובץ נלווה
ד"ר אסנת רזיאל03/11/2021מצורף קובץ נילווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ים תיכונית
קובץ מצורף03/11/2021לא מוצאת קובץ מצורף, אחפש באינטרנט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)