כמה שנים לאחר שרוול עם הקאות מרובות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה שנים לאחר שרוול עם הקאות מרובות
    משורוולת
    02/11/2021

ד"ר רזיאל, אני כבר כמה שנים אחרי ניתוח שרוול ומקיאה בלי הפסקה....אוכל מבושל לא מצליח להתעכל לי, גם לא דג בגריל, גם אם אכלתי קצת ממנו אני ישר מקיאה, הכי מתסכל שמיד אני צריכה לאכול משהו מתוק, עוגיות, עוגה פתי בר ....ואת זה אני לא מקיאה, כמובן שבעקבות המצב אני חלשה באופן קבוע וגם לא יורדת במשקל,
    איך אני מצליחה לחיות נכון ? מיואשת.....
    תודה תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לאחר שרוול ושינוי לתזונה ים תיכונית

ד"ר אסנת רזיאל
    02/11/2021

שווה לשנות את התזונה לתזונה ים תיכונית עשירה בירקות ופירות. צרפתי לך את העקרונות ותפריט לדוגמא.

תוכלי לתאם אצלנו מעקב דיאטנית כדי לשנות את התזונה לכזו שכוללת דברים שאת יכולה לעכל בקלות.

שווה שתעשי גם צילום ושט קיבה להדגמת מבנה השרוול וגם אולטרה סאונד בטן עליונה לשלול אבנים בכיס המרה.

תוכלי לתאם אלי יעוץ כדי שנמצא יחד פתרון מיטיב עבורך.

ד``ר אסנת רזיאל
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר לשאלתי

חגית
    03/11/2021

תודה רבה על תשובה מהירה, אפנה לרופא לגבי הצילומים ואקבע אלייך תור למעקב, לא ראיתי את העקרונות והתפריט דוגמא, אשמח אם תשלחי לי שוב.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה ים תיכונית מצורף קובץ נלווה

ד"ר אסנת רזיאל
    03/11/2021

מצורף קובץ נילווה

ד``ר אסנת רזיאל
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה ים תיכונית

קובץ מצורף
    03/11/2021

לא מוצאת קובץ מצורף, אחפש באינטרנט
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו