אוזמפיק- האם ניתן להפסיק ולא לעלות במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • אוזמפיק- האם ניתן להפסיק ולא לעלות במשקל
    אורית
    15/01/2022

    שלום רב,
    הומלץ לי ע"י רופא לקחת אוזמפיק. קראתי עדויות על כך שהפסקת התרופה עלולה לגרום לקילוגרמים לעלות חזרה. האם המשמעות היא שמי שנוטל חייב ליטול את התרופה לכל שארית חייו? האם ניתן להפסיק ולא לחזור למשקל המקורי?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אוזמפיק נותנת תחושת שובע ולכן קל לרדת במשקל

    ד"ר אסנת רזיאל
    15/01/2022

    אוזמפיק נותנת תחושת שובע ולכן קל לרדת במשקל. במהלך הירידה יש לסגל אכילה נבונה. מומלצת תזונה ים תיכונית. כמו כן יש לסגל פעילות גופנית. לאחר התיצבות במשקל מומלץ לרדת במינון האוזמפיק. אפשר גם להפסיקו ואם חוזר תיאבון יתר לחדשו שוב.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


