מידע רפואי
פורומים
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- שרירנים ברחם - מיומה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- הידרותרפיה
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- היפנוזה
- ביטוח לאומי
- מיניות האישה, מין נשי
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- תרפיה באומנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום

053-4877813
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- עצירה בירידה במשקל ומה אפשר לעשות כדי שהירידה תתחדשאדמונית27/02/2022
היי נותחתי ב9/11 ניתוח מעקף מלא אחרי שרוול ההתחלה הייתה 109 קג והיום 92 וכעת נעצרתי ומרגישה כל הזמן נפוחה וחסרת אנרגיות וגם לא ממשיכה לרדת מה אפשר לעשות בכדי שהירידה תתחדש? קצת מתסכל
17 קג מרגיש מעט לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירידה נהדרת ותמיד יש עצירות
ד"ר אסנת רזיאל27/02/2022הירידה נהדרת ותמיד יש עצירות אך הירידה מתחדשת. ממליצה להוסיף פעילות גופנית מגוונת. בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיאה כדור לחרדות
אדמונית01/03/2022היי דוקטור הכי שיש!
לאחרונה יש לי חוסר סבלנות ורגישות יתר בכי וזה.. רופאת המשפחה נתנה לי כדורי לשיאה lasea האם מותר לקחת
לאחר הניתוח והאם יש תופעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור Lasea לחרדות
ד"ר אסנת רזיאל01/03/2022מותר לך ליטול Lasea לחרדות. זה נהדר.
חשוב מאד שתתחילי ספורט קבוע. מה שתבחרי.
כמו כן אני מייעצת לך להצטרף למרחב מודעות של פריידי מרגלית.
המון אהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגביי חדר כושר
אדמונית01/03/2022את הרופאה הכי טובה שפגשתי!! אין עלייך בעולם!!!!
מעריכה מאוד שאת עונה לי
שאלה אחרונה רק האם מותר לעשות
אימוני כושר או רצוי רק הליכה בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים
ד"ר אסנת רזיאל01/03/2022חשוב כעת לבצע הליכה של חצי שעה מידי יום
ובנוסף
תרגילי כח או פילטיס פעמיים בשבוע
כמו כן מומלץ פעם בשבוע מסאג או שיאצו או רפלקסולוגיה
תהני מכל רגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?