מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צרבת ליחה ופחדיםמירית10/03/2022
8 חודשים אחרי מיני מעקף
לוקחת נקסיום בערך שבוע בעקבות צרבת
ולפתע מאתמול מרגישה ליחה עקשנית שתקועה לי בגרון
אני כבר בלחץ מטורף
האם יש לי רפלוקס ולכן הגיעה הליחה. קראתי על הקשר בין ליחה ורפלוקס
האם יש סיבוך בניתוח לדעתך
המלצת לי לעשות בדיקת צואה לברר לגבי חיידק הליקובקטור
אגש לרופא שבוע הבא
אני חליתי בקורונה לפני חודש וחצי
אני בפחדים וחרדות שמא יש לי רפלוקס והניתוח הסתבך😒
האם מותר סירופ מכייח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר לך ליטול סירופ מכייח וגם אקמול קולד
ד"ר אסנת רזיאל11/03/2022מותר לך ליטול סירופ מכייח וגם אקמול קולד. המנעי בימים הקרובים מלשתות חלב ומוצרי חלב, שתי תה עם דבש ולימון. אין מקום לדאגה. הכל יחלוף. מותר לך להשתמש בתרופה להרגעה. תתיעצי עם נטורופתית לגבי מוצרים טבעיים וגם לגבי התזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסנת יקרה בקשר למה שכתבת לי
מירית18/03/2022האם סטרס יכול לגרום לליחה?
אני במתח נפשי עצום
אני אחרי ירידה של 50 קילו ב 8 חודשים
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר ניתוח בריאטרי
ד"ר אסנת רזיאל18/03/2022לאחר ניתוח יורדים מהר במשקל וקשה מאד לעכל את זה. את זקוקה לפרוק ולהוציא את החששות שלך, הפחד משינויים, לבטא את הרצונות שלך. את זקוקה לליווי של מאמן אישי או מטפל רגשי שיעבדו איתך על הגשמת החלומות שלך ובניית חוסן נפשי. תוכלי להיעזר אצלנו באריאלה בר דוד שתחזק אותך ותתמוך בך ותוכלי להיעזר בה כדי למצוא את הדרך החדשה שלך. תתאמי אליה פגישת יעוץ ראשונית בטלפון הרשום כאן ותמיכה אחת לשבוע בשיחות. בנוסף כדאי מאד דתתחילי לבצע הליכות של חצי שעה מידי יום ואימוני כח או פילטיס פעמיים שלוש בשבוע. פעילות גופנית תבנה לך מסת שריר, תחטב אותך ותפיח בך רוח חדשה של בריאות מיטבית. בהצלחה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מס הטלפון של אריאלה בר דוד
מירית18/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אריאלה בר דוד
ד"ר אסנת רזיאל18/03/2022תפני לאותו מספר טלפון שכתוב עבורי ותקבעי אליה ואם את רוצה גם אלי ולדיאטנית. הליווי חשוב מאד כי הוא נותן לך חוזק מול אתגרי החיים ומעדן תחושות נמוכות, מרומם את הנפש ומחזק אותך. אהבה רבה ושבת נהדרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)