מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אסנת מה עושים??מירית21/06/2022
11 חודשים אחרי מיני מעקף
בדיקת גסטרו מהפה נרשם ריפלוקס מרתי?
בסימן שאלה
בדיקה עם חומר שיקוף הראתה שלא נצפה רפלוקס והכל תקין
בדיקת חיידק הליקובקטור יצאה חיובית
נלקח טיפול של 4 כדרים פעמיים ביום לשבועיים
הייתה תחושה נהדרת במהלך הטיפול
וכעת לאחר סיום האנטיביוטיקה 16 יום
וכבר לפני שבוע וחצי המצב החמיר
צרבות נוראיות נקסיום לא עוזר
בבוקר זה סיוט
אכלתי ברוקולי וראיתי כוכבים במשך יומיים
אסנת האם זה ייתכן שהביקה שעשו לי מהפה והראתה ריפלוקס מרתי ב ?
זה אכן ריפלוקס מרתי.....
האם בדיקה של שיקוף היא מספיק אמינה להוכיח שאין ריפלוקס
אני משתגעת מרוב שאני מרגישה רע ולא יודעת למי לפנות
לוקחת 2 נקסיום 40 מג ביום ויודעת שזה לא בריא
איך ייתכן שהמצב החמיר אחרי אנטיביוטיקה של שבועיים
לפני כן לא הרגשתי צרבות עם הנקסיום
נשאר לי עוד 16 יום לבדיקת נשיפה לראות האם החיידק הושמד
בבקשה עזרתך
הפחד שלי עצום שמא אצטרך ניתוח נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להתייעץ עם נטורופתית בשם איה הוד
ד"ר אסנת רזיאל21/06/2022כדאי להתייעץ עם נטורופתית בשם איה הוד. תחפשי בגוגל. היא תעזור לך מאד באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולדעתך אפשר להירגע
מירית21/06/2022זה מהחיידק?
תרגיעי אותי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברור שזה מהחיידק ויש לשנות תזונה וליטול תוספים
ד"ר אסנת רזיאל21/06/2022ברור שזה מהחיידק. יש לשנות תזונה וליטול תוספים כדי להכחידו. בנוסף תפני לפסיכיאטר או לרופא המשפחה לנטילת ציפרלקס או משהו דומה כדי להרגיע מעט את הנפש. אהבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר שהחיידק לא נכחד...
מירית21/06/2022אפשר כבר עכשיו לעשות בדיקת שאיפה?
או חייב חודש אחרי סיום האנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר כבר עכשיו
ד"ר אסנת רזיאל21/06/2022אפשר כבר עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב יומיים הפסקה של נקסיום האם מותר טאמס לא אשרוד בלי נקסיום
מירית21/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת הליקובקטר
ד"ר אסנת רזיאל21/06/2022אפשר טאמס או אזוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)