מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הריון אחרי מיני מעקףקארין23/08/2022
שלום דר' אני שנה ו 10 חודשים אחרי מיני, ירדתי 29 קילו, נמצאת כרגע בשבוע 18 להריון. יש לי תופעה מוזרה בחודשיים האחרונים, כל ערב בסביבות השעה 19 הבטן העליונה מתחילה להתנפח לי ממש כמו בלון (נראית בחודש שמיני לפחות), הבטן העליונה נעשית קשה ואני מרגישה שהיא "עומדת להתפוצץ". נכנסת פעם ביום לשירותים בדרכ בבוקר. כמו כן המוגלובין צנח מ 12.9 ל 10 וכל המאגרים התרוקנו בפחות מחודשיים. כירורג המליץ על בדיקת גסטרו כי אין לו תשובה לתת לי אבל אני חוששת בגלל ההיריון. אני סובלת מזה מאוד! כמו כן עליתי 3.5 קילו בשבועיים האחרונים ללא שום שינוי בתזונה (להערכתי גם אוכלת פחות ממה שצריך). אשמח להמלצתך וחוות דעתך בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי מיני מעקף
ד"ר אסנת רזיאל11/10/2022חשוב מאד להשלים את החסרים בויטמינים
לבצע אולטרה סאונד של הבטן ובדיקות דם של ביקורת
ותוכלי לתאם אלי ביקורת עם הבדיקות
כמו כן תאמי ביקורת של דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)