מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תופעות לוואי חמורות סאקסנדהÉden Lee Mishal28/09/2022
שלום וברכה,
אני מטפלת בסאקסנדה מזה 13 ימים. לאחר שבוע במינון 0.6 עליתי ל1.2, השינוי העיקרי היה שלא היו לי יציאות כלל( חוץ משתן) במשך 3 ימים. בערב החג עברתי לילה מהגיהינום.
בחילות, שיהוקים קשים, נפיחות קשות מאוד, ו15 פעמים בהם שלשלתי כל הלילה. בבוקר הרגשתי טוב יותר, אך מיובשת ורעבה.
החזרתי את המינון ל0.6, ביום הראשון היה מעט שיפור, עדיין שלשולים אבל הרבה פחות תופעות לוואי, ואילו ביום השני הרגשתי סליחה על התיאור, שאני עוד שניה נפטרת מכאבים.
שרפו לי כל השרירים של הבטן העליונה, נפיחויות והתפתלויות, שלשולים, דופק שעלה ל120.
רק לאחר ששתיתי אופטלגין נוזלי נרגעתי מעט ויכולתי סוף סוף לשכב טיפה. רק לאחר שהנחתי תבנית קרח מפלסטיק על הבטן העליונה יכולתי טיפה לנשום.
אם ככה אני מגיבה בהתחלה, איך אני אמורה להגיע למינון 3 בהמשך?
האם זה לא עושה נזק בלתי הפיך למעיים?
יש לי צליאק, לא יודעת אם זה קשור והופך את זה ליותר מסובך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכל אדם מתאים מינון שונה
ד"ר אסנת רזיאל11/10/2022לכל אדם מתאים מינון שונה
תעשי הפסקה של שבוע
אחרי כן תחזרי למינון 0.6 ואל תעלי במשך חודש חודשיים
זה מינון שמספיק לך בהחלט
המנעי ממאכלים שומניים כי הם גורמים לשלשולים
הקפידי על שתיה מרובה וכן מעקבי דיאטנית.
את יכולה לקבוע יעוץ ולנסות לעבור לאוזמפיק אם יהיה צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)