טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פעלתי לפי ההוראות. הזרקתי אתמול לראשונה 0.25 . אבל לא ראיתי ירידה בכמות הנוזל בחלונית. החלונית מלאה להוציא בועה קטנטנה.האם זה תקין? אם לא האם להזריק שוב? האם צריך מרשם למחטים?
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה תקין בעט של 0.25 יש 8 מנות תקני בקופת חולים עוד מחטים. אין צורך במרשם. אלו מחטים שמתאימים גם לסקסנדה וגם לאוזמפיק ולכל התרופות של סוכרת. הבוכנה נעה ורק בתום המנות היא מגיעה לסוף ולא ניתן לסובב יותר בהתחלה לא ניתן להבחין בבוכנה בשלוש ארבע הזרקות הראשונות.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים