מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיני מעקף אחרי 3 שניםליאם13/02/2023
בבקשה אשמח למענה אני אחרי שלוש שנים ממיני מעקף ירדתי 60 קילו ממ120 במהלך ה3 שנים נכנסתי להריון וילדתי וחזרתי לרדת יפה במשקל בחודשיים האחרונים אני שמה לב שיש לי עליה ב5 קילו 6 קילו מתסכל אותי עברתי נותוח הרמה חזה ושתלים של 250 כל צד האם זה קשור לעליה במשקל גם ולא יודעת האם התחלתי לעלות ובטח יש תאבון יותר ממה שהיה לפני אשמח לדעת למה ואיך והאם אחזור לרדת או לא ומה את ממליצה בשביל הירידה אני חייבת לשמור על משקל 60 61 אשמח לתשובה אני ממש לא רוצה לחזור לאיך שהייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיני מעקף קיבה שמירה על משקל
ד"ר אסנת רזיאל13/02/2023שלום רב
תוכלי לחדש ירידה במשקל על ידי המנעות מסוכר לבן וקמח לבן
פעילות גופנית הכוללת הליכה חצי שעה ליום ואימוני כח פעמיים בשבוע
שינה 8 שעות בלילה
הפחתת מתחים
ואם יש צורך גם בעזרת טיפול תרופתי
ליעוץ תוכלי לקבוע אלי בטלפון הרשום כאן יעוץ טלפוני עם בדיקות דם של ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ממש על המענה המהיר
ליאם13/02/2023זה אומר שאתחיל לעלות בחזרה מה שירדתי והקיבה תגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי מיני מעקף קיבה
ד"ר אסנת רזיאל13/02/2023לא עולים הכל והקיבה גם לא מתרחבת. מרבית האנשים עולים מעט מאד ומתקבעים. הכל תלוי בתחושת השובע. אם כמות הקלוריות עולה אז יש לצמצמה מחדש וכדאי להרגיש שבעים כי אז זה יותר קל. התרופה מעלה את הורמון השובע ומאפשרת אכילה מצומצמת מה שמביא לירידה מחדש במשקל ושמירה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)