כיב מרגינלי לאחר ניתוח מיני מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כיב מרגינלי לאחר ניתוח מיני מעקף
    אלון
    12/03/2023

אני שבועיים לאחר ניתוח המרת lagb (בוצע לפני 11 שנים עם ירידה מאוד מוצלחת במשקל, אך בשנה האחרונה החמרה בדיספגיה) למעקף קיבה בהשקה אחת. לפני מספר ימים בעקבות דיספגיה משמעותית לנוזלים הובחנתי עם כיב מרגינלי משמעותי בהשקה, טופלתי ב hdppi ורידי למשך 72 שעות ואני ממשיך hdppi פומי. בשלב הזה עדיין מסוגל לצרוך רק נוזלים צלולים, יוגורט בקושי עובר.

המצב מאוד מתסכל אותי, איך אפשר להתקדם במרקמים? האם אפשר ״לכפות״ על הקיבה להעביר מוצקים? האם יש מקום להרחבה אנדוסקופית על הכיב?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיב בהשקה אחרי מיני מעקף קיבה

ד"ר אסנת רזיאל
    12/03/2023

בשלב זה תמשיך ליטול נקסיום 40 מג פעמיים ביום ומומלץ גם תכשיר אזוקס 10 סמק שלוש פעמים ליום. אזוקס מורכב מקולגן וחומצה היאלורונית והוא מכסה את האיזור ועוזר לריפוי.
    בשל זה תאכל: מעדנים, גבינה לבנה, טחינה, חומוס, במבה, רסק תפוחי עץ, פתית, פירה, מרק צח, מרק כתום.
    אתה יכול לתאם אצלנו מעקב דיאטנית טלפוני וגם מעקב שלי אם תרצה בטלפון הרשום מטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו