מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח חוזר והמתנה מועדת חריגים בכלליתעדי נחון07/06/2023
בס"ד
שלום וברכה!
לפני כ6 עברתי ניתוח שרוול. הירידה הייתה איטית ומתונה. לפני כ3 שנים התחלתי לעלות במשקל.
עברתי ועדה במדיקל וקיבלתי אישור לאחר שאיזנתי את בלוטת התריס.
כרגע אני מחכה לאישור ועדת חריגים של הכללית ודי חוששת...
האם יכול להיות שלא אקבל אישור? ברקע יש כבד שומני, סוכרת ובעיה אורטופדית בקרסול.
במקביל רופא המשפחה המליץ לי על זריקות סקסנדה במקום ניתוח ואני די מבולבלת...
אודה על עזרתך בנושא
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח חוזר
ד"ר אסנת רזיאל07/06/2023תוכלי להמיר את השרוול למיני מעקף קיבה
לקבל סקסנדה מהקופה
או אוסמפיק פעם בשבוע פרטי
במקביל תתרגלי לאכול ללא סוכר או ממתקים
תוכלי לתאם אלי יעוץ אפילו טלפוני במספר כאן ונחשוב יחד מה עדיף עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר ואישור מועדת חריגים
עדי נחום07/06/2023בס"ד
האם יש סיכוי שלא יאשרו לי את ועדת החריגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אישור
ד"ר אסנת רזיאל07/06/2023הם מאשרים אל דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אישרו לי ועדה
עדי נחום11/06/2023בהמשך להודעותיי הקודמות קיבלתי תשובה מהועדה של הכללית
על סמך נתונים שהוצגו נא להמשיך תהליך הכנה טרום ניתוחית: 1. עם דיאטנית לצורך חיזוק שינוי בהרגלי אכילה ואורח חיים {לפחות 2 מפגשים פרונטליים נוספים). 2. המשך הכנה רגשית עם עו"ס וטיפול רגשי ויישום כל הרגלי האכילה {לפחות 3 מפגשים נוספים}
לא מבינה למה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוספת פגישות עם דיאטנית ועובדת סוציאלית
ד"ר אסנת רזיאל12/06/2023הוועדה מרגישים שזקוקה לך הכנה נוספת של דיאטנית ועובדת סוציאלית ואת לא בשלה עדיין לניתוח. הם קלטו שאת עדיין מבולבלת וחוששת.
תתחילי ליטול אוזמפיק לשם ירידה במשקל, תאסני היטב את בלוטת התריס ושאר הויטמינים והתחילי מפגשים עם דיאטנית ועובדת סוציאלית. את תרדי במשקל היטב גם עם אוזמפיק וגם עם ניתוח. תשחררי ותהני מהדרך. ההחלטה שלך תהיה הרבה יותר מגובשת וברורה עוד מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם לאחר מכן אקבל אישור
עדי נחום12/06/2023האם לאחר המפגשים עם עובדת סוציאלית והדיאטנית אקבל אישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אישור אחרי מפגשים נוספים
ד"ר אסנת רזיאל12/06/2023כן בהחלט. תקבלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)