מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוזמפיק מסרטן??עינב29/06/2023
אמא שלי התחילה לפני כשנה טיפול באוזמפיק, אחרי כמה חודשים חוותה ניתוקים של מספר שניות, לאחר מכן ניתוק והתעלפות (איבוד הכרה חלקי) ושבדקתי מדדים הכל היה מעולה! ואחרי שכנועים שלי פנתה לרופא ששלח אותה לMRI ושם ראו גידול שפיר. לאחר שהפסיקה עם הזריקות התופעות האלו נעלמו כלא היו...
לפני חודש התחילה להתנפח (4 ק"ג) לא הצליחה לאכול ולשתות, תוך כדי בדיקת אולטרסאונד בטן ראיתי ליחשושים ובשניות שלחו אותנו למיון. אובחנה עם מיימת שהק"ג שעלתה זה כמות הנוזלים שהצטברו לה ולפי השיחות עם הרופאים הבנו שהולכים לכיוון סרטן... שלשום פינתי אותה שוב למיון עם בצקות ברגליים.. שם אולטרסאונד גילו לה קרישי דם, לי יש פקטור 5 אבל רופאה אמרה שזה גם יכול להיגרם מהמיימת... בשנה הזאת אני צופה באמא שלי שהוא הולכת ודועכת, חלשה שלא מסוגלת לעשות כלום, אמנם הורידה קרוב ל30 קילו והסוכר התאזן אבל "זכתה" בשלל מחלות... האם יש מחקרים שמצביעים על קשר בין סרטן מהסוג הזה ולא רק בבלוטת התריס? שאנחנו שואלים רופאים הם מתחילים לגמגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזמפיק
ד"ר אסנת רזיאל30/06/2023אין לראות קשר שכזה בין אוזמפיק וסרטן. דווקא השמנה בפני עצמה מהווה סיכון יתר להתפתחות סרטן מסוגים שונים. שולחת לך ולאמא המון אהבה וכוחות לריפוי והרגשה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)