מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גלי חום עלייה במשקללולית03/07/2023
היי דוקטור שנה וחצי אחרי מעקף קיבה ניתיח שני ירידה של 30 קג
הגעתי למשקל 80 פתאום נשקלתי אתמול 82׳! איך ככה?! עושה הליכןת שותה וממש לא נוגעת במתוקים פעם בשבוע רק…
האם יש סיכוי שאעלה! אני ממש ממש מפחדת
מה גם שחזרו לי גלי החום שנעלמו אחרי הניתוח בדיקות בלוטת התריס תקינות הרופאה טוענת שזה אולי מנפואזה אין לי מחזור חודשי כבר שנים אני בת 54…
מה עושים? מפחדת מוות לעלות!! אין בעיה שלא ארד רק לא לעלות אשמח לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי חום ועליה במשקל
ד"ר אסנת רזיאל06/07/2023שלום רב. כדי לשמר את המשקל ולחדש ירידה ממליצה על מעקב דיאטנית לשם תזונה ללא סוכר, פעילות גופנית הכוללת הליכה של חצי שעה מידי יום ופילטיס או כח או יוגה פעמיים בשבוע. להנחיות נוספות וחידוש הירידה אנא קבעי אלי יעוץ טלפוני עם בדיקות הדם שביצעת. תמיד יש במשקל תנודות קטנות אך אם יש צורך ניתן להעזר בתרופה לחידוש הירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)