מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חשק לנשנש אחרי ארוחהאורן24/07/2023
שלום
אני שנה ותשעה חודשים אחרי מעקף מלא.
ירדתי כ 50 קילו
אפשר לומר שאני אוכל הכל חוץ ממוצרי חלב
השאלה שלי היא לאחר ארוחה מלאה של "זהו אני מפוצץ"
אחרי נניח חצי שעה 40 דקות פלוס מינוס יש לי דחף לנשנש לא רעב סתם לנשנש משהו (חטיף,פיצוחים,ושות'..)
יש סיבה משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשנושים
ד"ר אסנת רזיאל24/07/2023הירידה שלך נפלאה. כדאי שתעשה בשלב זה פעילות גופנית מגוונת הכוללת גם הליכות של חצי שעה מידי יום וגם חדר כושר עבודה עם משקולות פעמיים שלוש בשבוע.
כשאנחנו אוכלים עולה רמת הסוכר בדם, ובעקבותיה עולה רמת האינסולין. האינסולין בתורו עשוי להביא ל״רעב״ או צורך לצרוך עוד משהו.
שוה לא להתרגל לנשנש לאחר ארוחה, פשוט לשנות את המנהג שלך. במקום זאת לפתח הרגל של לקום מהשולחן ולצאת להליכה קצרה.
שינוי הרגלים הוא חלק מאד משמעותי כדי לשמר משקל. ההצלחה לאורך זמן תלןיה הברגלי האכילה, הפעילות הגופנית, שינה טובה בלילה של 8 שעות וטכניקות להפגת מתחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)