מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- פגים
- סקס ויחסים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- הפלות חוזרות
- אורתופדיה ילדים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- הרטבת לילה
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- פסיכיאטריה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- אנמיה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
053-4877813
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- בחילות ממומשכת אחרי מיני מעקףרובא12/08/2023
אני אחרי כמעט 3 שנים , מיני מעקף
הכל היה טוב ויפה , אני כבר חודש וחצי סובלת מבחילות ממומשכת , ללא הקלה
פראמין לא עוזר לי
זופראן עוזר לי קצת , אבל התחושה בחילות כל היום ללא הקלה , זה כבר הרס לי את החיים
היתי בב״ח עשיתי צילום בטן היה תקין
בדיקות דם תקין, חוץ מחוסר בברזל
נשאר גסטרו לעשות ,
מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות אחרי מיני מעקף
ד"ר אסנת רזיאל12/08/2023האפשרויות
1. הריון - בצעי בדיקת שתן או דם
2. אבנם בכיס המרה -בצעי אולטרה סאונד בטן עליונה מכוון לכיס המרה
3. חיידק הליקובקטר חיובי - בצעי מבחן נשיפה להליקובקטר בקופת החולים או בדיקת צואה להליקובקטר. במידה וחיובי יש טיפול משולש או מרובה
4. עישון, אלכוהול, קפה, אוכל שומני - יש להפסיקם ולבחון השפעה
5. בקע סרעפתי, רפלוקס, דלקת בושט רו בקיבה - הגסטרוסקופיה תאבחן והטיפול אומפרדקס
6. רגישות ללקטוז- בצעי מבחן רגישות ללקטוז בקופת החולים ואם חיובי יש לאכול ללא מוצרי חלב ובעת צריכת מוצרי חלב ליטול 2 כדורי לקטז שסה האנזים המפרק לקטוז שחסר.
7. חוסר בויטמינים - ממליצה ליטול בריאמיל שמכיל הכל וכן ויטמין D1000 וברזל ליפוזומלי בשם סידרל של אלטמן.
8. רפלוקס מרתי - תאכלי בייגלה שטוחים בעת הצורך, הפ סופחים את המרה ומונעים עלייתה ובחילה.
תוכלי לבצע בדיקות דם של ביקורת לפי הרשימה המצורפת, אולטרה סאונד בטן עליונה, גסטרוסקופיה וצילום ושט קיבה ולתאם אלי יעוץ בטלפון הרשום כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
רובא24/08/2023קודם כל תודה רבה
יצא בסוף שיש לי חידק הילקובקטר
עשיתי בדיקת צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי מיני מעקף
ד"ר אסנת רזיאל24/08/2023קבלי טיפול מרופא המשפחה ובנוסף ממליצה מאד על ליווי נטורופתית בשם פזית פרטוש פרסי. חפשי אותה בגוגל. היא נהדרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?