הוצאת טבעת בעקבות כאבים עזים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הוצאת טבעת בעקבות כאבים עזים
    הוצאת טבעת
    02/09/2023

אני מטופלת שלך, התחלתי לפני 3 וחצי חודשים בהמלצתך ריבלסוס.בנתיים ירדתי 6 קילו. האם אמשיך לרדת?
    שאלה נוספת לגבי הטבעת. יש לי אותה כבר 13 שנים. מאז שהייתי אצלך לפני 4 חודשים ופתחת לי אותה היא לא פעילה ולא הקאתי אפילו פעם אחת אבל יש לי כאבים מסביב למתקן שבאזור החזה ובקיבה ואני חוששת שזה ממנה. אני ממש סובלת, תמיד בהרגשה שהמתקן הזה זז. בעבר הוא היה באמצע בין השדיים והיום הוא יותר לכיוון שד שמאל ממש צמוד ולכן אני די בטוחה שהוא זז. בצילום שעשיתי אמרת שאת רואה גלישה קלה של הטבעת. האם הכאבים הגיוניים? או שעדיף להוציא את הטבעת? ממש קשה לי כבר לחיות ככה. מצד שני אני ממש חוששת להשמין אם אוציא את הטבעת למרות שהיא לא פעילה בכלל. האם הריבלסוס ימנע זאת? מה את ממליצה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הטבעת

ד"ר אסנת רזיאל
    02/09/2023

כדאי שתקבעי יעוץ עם דר אבינוח כדי שיבחן אם הטבעת תקינה ואם אפשר שיוציא אותה. במקביל תקבעי אלי ביקורת כדי לחדש מרשמים להמשך טיפול. ירדת נהדר וכיום הטיפול התרופתי יעיל מאד כך שתוכלי להמשיך לרדת איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת הטבעת המשך

הוצאת הטבעת
    03/09/2023

את לא יכולה לבדוק את זה ולהוציא לי את הטבעת? זה חייב להיות אבינוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת הטבעת

ד"ר אסנת רזיאל
    03/09/2023

אוכל לבדוק ולהפנותך לעמיתי פרופ סקרן או פרופ גויטיין שעובדים איתי.
    אני הפסקתי לנתח ומקבלת כעת רק ליעוצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו