אוזמפיק הפסיק להשפיע (?)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק הפסיק להשפיע (?)
    שירה
    10/01/2024

שלום,
    אני משתמשת באוזמפיק 1מ"ג לירידה במשקל מזה כשנה וחצי. לאחר מס' חודשים של שימוש הירידה נעצרה ותחושת השובע נשארה, וזה מעולה מבחינתי כי ירדתי מספיק מבחינתי (כ-9 ק"ג), ומאז המשקל נשמר.
    לאחרונה אני מרגישה שאפקט השובע פחת משמעותית ואני מרגישה שהרעב חוזר, והמנות שאני אוכלת כדי לשבוע, גדלות. נכון לעכשיו עליתי כחצי קילו שזה באמת לא משמעותי, אבל חוששת מההמשך. מה נכון לעשות כרגע? להגדיל מינון? בכמה? האם בהמשך זה אומר שאצטרך להגדיל שוב את המינון? אולי להפסיק לפרק זמן מסויים ואז להתחיל מחדש? לכמה זמן להפסיק אם כן?
    תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזמפיק הפסיק להשפיע (?)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בהשפעת אוזמפיק

ד"ר אסנת רזיאל
    10/01/2024

אם מינון של 1 מג לא מספיק לשמירת תחושת השובע כל השבוע, ומבחינים שתחושת השובע מופחתת לקראת סוף השבוע, ניתן לעלות במינון השבועי גם מעל 1 מג, על ידי נטילת מנה נוספת כעבור שלושה ימים. כשעולים מעל 1 מג עושים זאת בהדרגה כדי להמנע מתופעות לוואי.
    בעליה במינון מעל 1 מג עדיף לחלק לשתי פעמים
    יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.25 מג
    אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.5 מג
    אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.75 מג
    אחרי חודש ימים ראשון ורביעי 1 מג
    19 קליקים זה 0.25
    37 קליקים זה 0.5
    56 קליקים זה 0.75
    74 קליקים זה 1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו