ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
יפית כהן מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
במיני מעקף קיבה עוקפים חלק של מטר וחצי של המעי ובו בעצם אין מעבר של אוכל ואין ספיגה שלו. הירידה במשקל נהדרת בשל כיס קיבה קטן דמגביל את כמות האוכל בכל ארוחה, ירידה של הורמון הרעב גרלין, עליה של הורמוני שובע במעי הדק וכן מעקף המעי. בדרך כלל יורדים אחרי מיני מעקף קיבה את מרבית עודף המשקל.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד