מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
053-4877813
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- בנוגע לטיפול בהשמנה ות. לוואיאלה02/02/2024
שלום
אני בת קרוב ל 50, עם יתר משקל של כ- 25 קג.
יש לי עבר כבר מגיל 17 כששקלתי תקין, 54 קילו - של בעיות גסטרואנטרולוגיות, דלקות קיבה, ריפלוקס, בחילות אפילו מריחות, בקע סרעפתי, ריקון קיבה איטי במיוחד (כמו שעלה במיפוי קיבה ובדיקת בריום). לכן אני מפחדת מהתרופות נגד השמנה כמו סקסנדה ואוזמפיק שבין היתר אמורות להאט קיבה.
ניתוח לא בא בחשבון אני כאמור מאוד רגישה במערכת העיכול.
האם קיימת תרופה ש*רק* משפיעה על דיכוי תיאבון דרך המח ולא גם דרך עיכוב העיכול בקיבה?
אני מצליחה לרזות 10 קילו במשך חודשיים ואז להעלות הכל בתוספת... אני מאוד רעבה בתחילת דיאטה, עצבנית, ומבינה שיש פה מנגנונים שגדולים עליי, פיזיולוגיים ובפעם הראשונה בחיי אני מרגישה שזה לא בידיי.
האם יש פיתרון עבורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה להרזיה
ד"ר אסנת רזיאל02/02/2024תוכלי בהחלט להעזר בתרופה בשם רזין אשר נותנת תחושת שובע ללא השפעה על מערכת העיכול. במקביל חשוב לך לשתות הרבה מים ולעבור לתזונה שעיקרה מהצומח. קבעי אלי יעוץ טלפוני במספר הרשום כאן מטה ואנחה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?