בנוגע לטיפול בהשמנה ות. לוואי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום

• בנוגע לטיפול בהשמנה ות. לוואי
    אלה
    02/02/2024

שלום
    אני בת קרוב ל 50, עם יתר משקל של כ- 25 קג.
    יש לי עבר כבר מגיל 17 כששקלתי תקין, 54 קילו - של בעיות גסטרואנטרולוגיות, דלקות קיבה, ריפלוקס, בחילות אפילו מריחות, בקע סרעפתי, ריקון קיבה איטי במיוחד (כמו שעלה במיפוי קיבה ובדיקת בריום). לכן אני מפחדת מהתרופות נגד השמנה כמו סקסנדה ואוזמפיק שבין היתר אמורות להאט קיבה.
    ניתוח לא בא בחשבון אני כאמור מאוד רגישה במערכת העיכול.

האם קיימת תרופה ש*רק* משפיעה על דיכוי תיאבון דרך המח ולא גם דרך עיכוב העיכול בקיבה?

אני מצליחה לרזות 10 קילו במשך חודשיים ואז להעלות הכל בתוספת... אני מאוד רעבה בתחילת דיאטה, עצבנית, ומבינה שיש פה מנגנונים שגדולים עליי, פיזיולוגיים ובפעם הראשונה בחיי אני מרגישה שזה לא בידיי.
    האם יש פיתרון עבורי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה להרזיה

ד"ר אסנת רזיאל
    02/02/2024

תוכלי בהחלט להעזר בתרופה בשם רזין אשר נותנת תחושת שובע ללא השפעה על מערכת העיכול. במקביל חשוב לך לשתות הרבה מים ולעבור לתזונה שעיקרה מהצומח. קבעי אלי יעוץ טלפוני במספר הרשום כאן מטה ואנחה אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו