מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים >שילוב סקסנדה ועוד תרופות
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
053-4877813
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- שילוב סקסנדה ועוד תרופותשיר28/03/2024
אני בת 20 שוקלת 105 קילו בעקבות טיפול תרופתי פסכיאטרי, יש לי בעיה של תת בלוטת התריס שהתחילה לפני שנה ולוקחת יותירוקס 50מג לפני שנתיים הזרקתי סקסנדה והצלחתי לרדת ל73קילו הייתי צריכה להפסיק את הזריקה והעלתי בחזרה למשקל ההתחלתי עכשיו התחלתי שוב להזריק אני לא מרגישה שהזריקה עובדת אני על מינון כבר של 3 מה לעשות כי אוזמפיק לא נותנים לי כי אני לא סוכרתית...האם שילוב הסקסנדה והתרופות שמחליפים לי כל הזמן לא מצליח...כרגע אני על אנאפרניל מעלים מינון להגיע ל200מג ורקסולטי 2מג האם לבקש לעבור זריקה לאוזמפיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזמפיק ויגובי
ד"ר אסנת רזיאל28/03/2024אוזמפיק והתרופה החדשה ויגובי יותר יעילות בהרבה. תקבעי אלי יעוץ בטלפון הרשום מטה ואתן לך מרשמים והנחיות כיצד לעבור לתרופה אחרת ולחדש ירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד