ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
שאלה שקניתי את העט של 1 והתחלתי להזריק אמר לי הרוקח שאחרי חודש וחצי מהפתיחה של העט אני צריכה לזרוק את מה שנשאר בעט כי זה לא אפקטיבי ולקנות חדש האם יש לעט אחרי הפתיחה זמן מוגדר שאפשר להשתמש כי לא ראיתי בדף הסבר על זה ורשמת שמינון של 0.25 ממזרק של 1 זה 19 קליקים ובהסברים על זה אומרים 18, אז מחשיבים את הקו הראשון של הבדיקה או 19 קליקים אחרי הקו בדיקה?
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלה נוספת אם הזרקתי סקסנדה במינון 3 האם אני חייבת לחכות ולעלות כל חודש את המינון של הוויגובי או אם זה לא משפיע אחרי שבועיים להמשיך להעלות מינון לפי המצב או חייבים שכל פעם לחכות חודש בן עליה לעליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד