מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוזמפיק עזרה בבקשהיסמין אור04/10/2024
היי
כבר מעל חודש שאני מזריקה כרגיל (65 קליקים)
1 - כאילו האוזמפיק הפסיק לעבוד ! ממש ככה
ו-2 כל איזור דקירה נהיית לי ממש גולה העיניין שאם זה בבטן היא מציקה והופכת לגדולה ממש
מה עושים עם זה ?
האם להעלות מינון ?
אני צריכה לרדת עוד 3-4 קילו וכמובן לשמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העלאת מינון של אוזמפיק
ד"ר אסנת רזיאל04/10/2024תעלי כל שבוע בהדרגה חמישה קליקים
תגיעי למינון של 1 מג שזה 74 קליקים ותשארי עליו כל זמן שמשפיע.
אם מינון של 1 מג לא מספיק לשמירת תחושת השובע כל השבוע, ומבחינים שתחושת השובע מופחתת לקראת סוף השבוע, ניתן לעלות במינון השבועי גם מעל 1 מג, על ידי נטילת מנה נוספת כעבור שלושה ימים.
כשעולים מעל 1 מג עושים זאת בהדרגה כדי להמנע מתופעות לוואי.
בעליה במינון מעל 1 מג עדיף לחלק לשתי פעמים
יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.25 מג
אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.5 מג
אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.75 מג
אחרי חודש ימים ראשון ורביעי 1 מג
19 קליקים זה 0.25
37 קליקים זה 0.5
56 קליקים זה 0.75
74 קליקים זה 1
במקביל מומלץ צום לסירוגין וכן הורדת סוכרים בתזונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאוסנת
יסמין אור04/10/2024תודה על תשובתך
מזה אומר צום לסירוגין ? גם מבחינת בי אמ אי אני כבר במקום טוב
והרופא לא יהיה מוכן להגדיל לי מינון מה עושים?
אני פוחדת מאד לחזור למקום שהייתי בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תזונה ללא סוכר וצום לסירוגין
ד"ר אסנת רזיאל05/10/2024תזונה ללא סוכר, צום לסירוגין וליווי דיאטנית מומלצים על ידי כדי לשנות את התזונה ולאפשר ירידה קלה ורצופה.
תזונה קטוגנית או ים תיכונית ללא סוכר וקמח לבן יכולה לאפשר לך ירידה טובה.
שיטה נוספת מומלצת מאד שעוזרת מאד הינה צום לסירוגין.
להתחיל ב 12/12 כלומר צום של 12 שעות בלילה: בין שמונה בערב לשמונה בבוקר לדוגמא.
לעבור ל 14/10 כלומר צום של 14 שעות בלילה: בין שמונה בערב לעשר בבוקר לדוגמא.
וכעבור זמן מה לעבור ל 16/8, צום של 16 שעות בלילה: בין שש בערב לעשר בבוקר לדוגמא.
צום לסירוגין יחד עם תזונה ללא סוכרים וקמח לבן יאפשרו לך לרדת יותר.
במקביל יש להפחית מתחים על ידי טיפול משלים כמו שיאצו אחת לשבוע, או ווטסו שזה שיאצו במים, מוזיקה מרגיעה, שהייה בחיק הטבע, מדיטציה.
וכן לעשות הליכות של חצי שעה ליום ופעילות בחדר כושר או פילטיס פעמיים בשבוע.
חשוב לבצע בדיקות דם של ביקורת ולשלוח אלי וכן לתאם דיאטנית בטלפון הרשום מטה. תוכלי לתאם אלי יעוץ טלפוני לקבלת מרשמים נוספים בעת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף ששכחתי
יסמין אור04/10/2024מה לגביי הנפיחות שנוצרת מהזריקה ?
מה לדעתך אפשר לעשות בשביל לא לחוות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נפיחות במקום ההזרקה
ד"ר אסנת רזיאל05/10/2024תרכשי בקופת החולים מחטים של 6 ממ
תנסי להזריק במרום אחר- בירך, ביד, בטוסיק, בבטן תחתונה
תוודאי שכל משך ההזרקה לא לזוז
להחדיר את המחט בזהירות אבל לא ללחוץ חזק מידי על העור ומצד שני גם לא להיות רפה מידי.
תוכלי להגיע לקליניקה ברמת החייל להדגמה שלי באחד מימי רביעי בבוקר.
או להסתכל בוידיאו שמדגים את צורת ההזרקה האידיאלית.
אפשרות נוספת הינה לעבור לויגובי
הויגובי הרבה יותר מרוכז כך שתוכלי להזריק פחות חומר לקבלת מינון דומה וכן לעלות בהדרגה במינון גם מעבר ל 1 מג
הויגובי יעיל יותר לירידה במשקל כי מגיע עד מינונים גבוהים של 2.4 מג שמיועדים להרזיה.
החומר הממיס שונה ולכן פחות תופעות לוואי.
החומר מרוכז יותר ולכן ניתן ליטול פעם בשבוע מעט ומתקבל מינון גדול.
מהעט של 2.4 אפשר לעלות בהדרגה במינון עד למינון המתאים וכך העט מספיק לחודשיים שלושה.
במינונים נמוכים עד 1 מג אין שום הבדל בינו לבין אוזמפיק.
אפשר להתחיל אוזמפיק ואם מגיעים למינון גבוה לעבור לויגובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על
יסמין אור05/10/2024תשובתך
אקבע אליך תור בנוגע להודעה קודמת
ביום ראשון אתקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)