מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- pth 55 לאחר ניתוח מעקףמיכאל11/11/2024
אני לאחר ניתוח מעקף קיבה בגללריפלוקס קשה וחוסר תיפקוד של הוושט בבדיקות התגלה pth 55 מה המשמעות של זה, הסידן בדם תקין האם זה מצביע על חוסר בסידן או בזרחן, ומה צריך לעשות ולאיזה רופא לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך PTH גבוה
ד"ר אסנת רזיאל11/11/2024ערך PTH גבוה, כאשר סידן תקין, נובע בדרך כלל מרמה נמוכה של ויטמין D
אני ממליצה לך ליטול ויטמין D1000 שתי כמוסות רכות ביום כדי למלא את המאגרים ובנוסף ליטול מולטיויטמין בשם בריאמיל פלוס שמכיל את כל הויטמינים.
בעקבות עלית רמות ויטמין D ירד ערך ה PTH לנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpth 55
מיכאל פרנקל12/11/2024תודה על התשובה אבל אני נוטל ויטמין די קבוע והתוצאה האחרונה מלפני שבוע היא 39 לפני הניתוח זה היה גבוה יותר בכל אופן כפי שאני מבין זה בנורמה ואם כן מה עוד צריך לברר אודה מאד על תשובה ואני מקווה שאני לא מטריח תודה מיכאל פרנקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
PTH
ד"ר אסנת רזיאל12/11/2024רמה תקינה של PTH בדם היא בטווח של 10–60 pg/ml
הערך שציינת בטווח הנורמה ואינו דורש שום ברור מה גם שרמות סידן ורמת ויטמין D תקינות אף הן. תוכל להיות במעקב אנדוקרינולוג אך אין צורך בטיפול כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)