pth 55 לאחר ניתוח מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• pth 55 לאחר ניתוח מעקף
    מיכאל
    11/11/2024

אני לאחר ניתוח מעקף קיבה בגללריפלוקס קשה וחוסר תיפקוד של הוושט בבדיקות התגלה pth 55 מה המשמעות של זה, הסידן בדם תקין האם זה מצביע על חוסר בסידן או בזרחן, ומה צריך לעשות ולאיזה רופא לפנות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    pth 55 לאחר ניתוח מעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערך PTH גבוה

ד"ר אסנת רזיאל
    11/11/2024

ערך PTH גבוה, כאשר סידן תקין, נובע בדרך כלל מרמה נמוכה של ויטמין D
    אני ממליצה לך ליטול ויטמין D1000 שתי כמוסות רכות ביום כדי למלא את המאגרים ובנוסף ליטול מולטיויטמין בשם בריאמיל פלוס שמכיל את כל הויטמינים.
    בעקבות עלית רמות ויטמין D ירד ערך ה PTH לנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pth 55

מיכאל פרנקל
    12/11/2024

תודה על התשובה אבל אני נוטל ויטמין די קבוע והתוצאה האחרונה מלפני שבוע היא 39 לפני הניתוח זה היה גבוה יותר בכל אופן כפי שאני מבין זה בנורמה ואם כן מה עוד צריך לברר אודה מאד על תשובה ואני מקווה שאני לא מטריח תודה מיכאל פרנקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PTH

ד"ר אסנת רזיאל
    12/11/2024

רמה תקינה של PTH בדם היא בטווח של 10–60 pg/ml
    הערך שציינת בטווח הנורמה ואינו דורש שום ברור מה גם שרמות סידן ורמת ויטמין D תקינות אף הן. תוכל להיות במעקב אנדוקרינולוג אך אין צורך בטיפול כלשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו