מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הפסקה גדולה מההזרקה של ויגובי 0.25סיון ביבי11/11/2024
שלום לך לאסנת
יש לי שאלה
לפני כחודשיים וחצי התחלתי ויגובי במינון של 0.25.
בסיום החודש בדיוק לפני שהתחלתי להזריק את ה0.5 ,
חליתי בשפעת ושיעול שנמשך ונמשך
ובשל מצבי נמנעתי מלהתחיל במינון חדש של הויגובי
עד שאחלים מהשיעול וכך נכנסנו לחגים והיה לי חשש בכלל אם אחרי כזו הפסקה להמשיך כרגיל ....
וככה הגעתי עד היום הפסקה של לפחות חודש וחצי מסיום החודש של 0.25
הזריקה אצלי בבית סגורה
האם אמשיך כרגיל למרות ההפסקה הגדולה ואתחיל להזריק 0.5?
ואם לא היה שינוי במשקל או ברעב במינון ההתחלתי את חושבת שכן כדאי לי להמשיך ולנסות?
יש לציין שכבר כעבור שבועיים מההזרקה התחילו לי התקפות של רעב שהתגברו במיוחד בסיום החודש ולאחריו ?
אז
האם אפשר להמשיך כרגיל ולהעלות מינון למרות ההפסקה?
והאם הזריקה מתאימה לי למרות שחוויתי התקפות רעב בזמן ההזרקה ואחריה על בסיס יומיומי?
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חידוש אוזמפיק
ד"ר אסנת רזיאל11/11/2024כאשר מחדשים נטילה לאחר הפסקה שווה ליטול בהתחלה מנה של 0.25 ואם הכל בסדר כעבור מנה או שתיים לעבור ל0.5. אפשר ליטול את המנה החלקית מעט של 0.5 או עט של 1 מג. טבלת הקליקים של אוזמפיק:
19 קליקים זה 0.25
37 קליקים זה 0.5
56 קליקים זה 0.75
74 קליקים זה 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך מינון חזרה לויגובי
סיון ביבי13/11/2024שלום דר
המלצת לי להתחיל במינון נמוך של 0.25 , ולא ישר ב0.5
יש לי עט חדש של 0.5 בבית
האם אני ישתמש בו
יש בו את האפשרות של 0.25?
ואם אשתמש השבוע ב0.25 , לא יחסר לי בסוף החודש ?
מכוון שאם העט מכיל תרופה בכמות של 0.5 ל4 שבועות אז יחסר לי?
אשמח לתשובה
אי"ה אני מעוניינת להתחיל אפילו עוד היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזרה הדרגתית
ד"ר אסנת רזיאל13/11/2024מהעט של 0.5 תוכלי ליטול 2 מנות של 0.25 ועוד 3 מנות של 0.5
לאחר מכן תראי אם את יכולה להמשיך לעלות במינון או להשאר עוד חודש ב 0.5 מ"ג. בכל מקרה מהעט של 1 מ"ג תוכלי ליטול שתי מנות של 0.5 ועוד 4 מנות של 0.75 כך שתוכלי להסתדר.
תקני לך מחטים נוספות כדי שתוכלי ליטול מינונים חלקיים ולא תחסרנה לך מחטים. בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר יש לי עוד שאלה
סיון ביבי19/11/2024חזרתי כמו שאמרת הזרקתי מנה אחת של 0.25 את המלצת להזריק בין 1 ל2 מנות של 0.25 ורק אז להתחיל את המינון של ה0.5 בשל ההפסקה הגדולה שעשיתי
מחר אני אמורה להזריק מנה שניה מאז שחזרתי לטיפול אני מעוניינת לעבור ל0.5 כבר מחר
את ממליצה? זה בסדר?
שאלה נוספת במינון הנמוך ה0.25 אמורים להרגיש שינוי מבחינת השובע?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר מחר לעלות
ד"ר אסנת רזיאל19/11/2024תוכלי מחר כבר לעלות ל 0.5. הרגשת השובע קיימת כבר במינון נמוך, פחות חושבים על אוכל, יש מרחק גדול יותר בין הארוחות, אוכלים פחות בכל ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)