וויגובי 1.7 תופעת לוואי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• וויגובי 1.7 תופעת לוואי
    לי
    15/12/2024

היי אוסנת בוקר אור משתמשת כבר מיולי בוויגובי עליתי לאט לאט במינונים, אני כרגע במינון 1.7 , מאז שאני במינון 1 עצירות של שבוע ימים בלי כניסה אחת לשירותים ואז יום שמתחל בלחץ בבטן שחרר של עצירות וישר אחרי מספר פעמים של שלשולים והנורא מכל בגלל הלחץ לאחר שבוע של עצירות אני מדממת קשה וזה פוצע את פי הטבעת , עשיתי קולונסקופיה לפני שנה ללא ממצאים וגם בדיקה אצל כירוג שהעלתה טחורים חיצוניים. מה יכולה להיות הסיבה בכל שבוע דימום האם בגלל העצירות והקיבה הקשה ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וויגובי 1.7 תופעת לוואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות עם ויגובי

ד"ר אסנת רזיאל
    15/12/2024

העצירות גורמת לטחורים ופציעה של פי הטבעת ודימום. ממליצה לשתות הרבה מים במשך היום, להוסיף ירקות ופירות בתזונה. ויחד עם זאת להשתמש מידי יום בבנפייבר שזה סיבים תזונתיים בקופסה ירוקה. ליטול כף עם כוס מים בבוקר ואחריה עוד כוס מים. ושוב בערב מידי יום. ניתן כמו כן להיעזר בכדור לקסין פורטה דהינו כדור טבעי מידי יום בוקר וערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו