מיואשת לחלוטין.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מיואשת לחלוטין.
    אלה
    27/03/2025

היי. בת 45 וחצי. עם מירנה כחודשיים עקב דימומים מוגברים ושינויים ברחם. ניסיתי שנה שעברה סקסנדה ירדתי 13 קילו בהמון המון זמן ועליתי הכל חזרה כשהפסקתי. ניסיתי אח״כ שוב וזה לא עבד עלי כבר. עכשיו מנסה ריבלסוס חפיסה שניה ולא רואה כלום שזה עוזר. אני גרה בחול. אוזמפיק זה רק לסוכרתיים פה. האם כדאי לי לנסות מונג׳רו. זה מאוד יקר פה אבל הייתי רוצה לנסות. האם זה יעזור לי בכלל כל הזריקות האלה אם יש לי התקן הורמונלי? אין לי מושג אם אני בגיל המעבר כרגע אבל. השאלה זה עוזר לירידה במשקל אם יש לי התקן ואם נגיד אני בגיל המעבר או שחבל על הכסף? אני מיואשת לגמרי. 140 קילו. דום נשימה. לא יכולה לרדת לבד פשוט ולא רוצה לעשות ניתוח. יש משהו שיעזור?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת לחלוטין.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל

ד"ר אסנת רזיאל
    27/03/2025

מונגרו ממש תתן לך ירידה נהדרת כמעט כמו ניתוח בריאטרי. תקבעי אלי יעוץ טלפוני. נוכל לעשות שיחת ווטסאפ. אני אסביר לך על המונגרו הכל וגם אתן לך הנחיות איך לקחת ואיך לחסוך. קביעת יעוץ במספר הרשום כאן. נשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו