בשבוע הבא נתוח מעקף-מבקשת עצות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בשבוע הבא נתוח מעקף-מבקשת עצות
    תמי
    21/07/2008

אני לפני נתוח.מתרגשת.אודה לכם על כל עצה .מה להכין בבית שיהיה לקראת שובי?ובכלל אשמח לשמוע כל חוויה מהניתוח ואחרי.תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

שרון
    21/07/2008

היי, קראתי שאת לפני ניתוח, דבר ראשון אני מאחלת לך המון, המון הצלחה ותהיה חזקה וגיבורה. זה לא נורא בכלל. אני יכולה לספר לך על הניתוח שלי אני עברתי את הניתוח לפני 5 שנים, ביום שעברתי את הניתוח נורא התרגשתי, הייתי מבולבלת ולא ידעתי לקראת מה אני הולכת רק ידעתי שהקץ לשומן הגיע לסופו וכל הקילוגרמים המיותרים הולכים לרדת מגופי וכך זה באמת עד היום. אבל אני רוצה להגיד לך שהניתוח הזה (הטבעת) הוא ניתוח מעולה, ואני אחרי חמש שנים עדיין מקיאה כי לפעמים אני מודה, מה לעשות, קצת כועסת על עצמי אבל עדיין לא מכירה את תופעות הניתוח דוחסת אוכל שלפעמים הוא לא כל כך רצוי ואז כל שנותר לי לעשות הוא לדחוף אצבע ולהקיא. מעבר לזה הניתוח הזה פתח לי המון דלתות בחיים, בעיקר שאני מאושרת עם עצמי, אוהבת להסתכל איך שאני נראית, ולא מתביישת. אני שוקלת היום 84 והדרך עוד ארוכה להגיע אל האושר, אני רוצה לרדת עוד במשקל אבל לפני 5 שנים שקלתי 114 קילו ובהחלט יש הרגשה טובה עם זה. לגבי מה שאת צריכה להביא, את לא צריכה להביא כלום, את צריכה רק להביא את עצמך. בבית כמובן חשוב מאד פרגון, תמיכה ואנשים שאוהבים אותך יהיו לצידך ואתך שיעזרו לך בכל דרך אפשרית ושלא יהיו אנטי. שוב מאחלת לך המון הצלחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרון--אני לפני ניתוח מעקף קיבה

תמי
    24/07/2008

די חוששת האם מישהו יודע מה אחוז מיקרי המוות בעקבות סיבוכי הניתוח? המון תודה לך שרון על התמיכה.מאחלת לך המשך הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו