כשלון ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כשלון ניתוח
    מרסלו
    25/07/2008

אני לפני שנתיים עברתי ניתוח מעקף קיבה והרדתי 42 קג אבל אני עוד שוקל 140 .השאלה שלי היא אם יש ניתוח נוסף לעשות .אני יודע שאפשר אבל אני לא יודע כמה הסיכון עולה בניתוחים החוזרים ומה נתוח המומלץ.אני צריך לרדת ל100 קג.תודה על התשובה מרסלו

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשלון ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/07/2008

צריך לבדוק מה הסיבה להפסקת הירידה במשקל ותמיד ניתן לעשות השלמה ניתוחית אם יש צורך בזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מרסלו

קובי
    01/08/2008

אתה לא הראשון שמעקף קיבה מפסיק להיות אצלו אפקטיבי.... חשוב לבדוק מה קרה שם עם הניתוח ולמה אתה לא ממשיך לרדת במשקל ניתן לאחר מעקף קיבה במידת הצורך להניח טבעת על המעקף בכדי ליצור הגבלה. ישנם מספר אנשים בארץ שעברו זאת. כמו כן יש את פובי (מנתח מחו"ל) שכדרך קבע היה מוסיף טבעת על המעקף בדיוק בגלל זה , ולכן זה נקרא ניתוח על שם פובי בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו