מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מודאגתנתי30/07/2008
שלום רב. לפני 4.5 שנים נותחתי בניתוח LAP BAND (טבעת עם פורט). במהלך כל השנים הללו אני סובלת מהקאות (המקסימום שהייתי סגורה עליו הוא 7 CC וגם זה לזמן קצר) אני כרגע עם טבעת פתוחה אך עדיין האוכל לא עובר לגמרי ואני מקיאה. בכלל הצילומים שנעשו לי (בליעת בריום) הטבעת נמצאה במקומה, ללא תזוזה. האם זה טבעי? האם מקרים כאלו מוכרים לכם? מדוע שהטבעת פתוחה איני מצליחה לאכול מבלי להקיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם הטבעת
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2008משהו לא בסדר עם הטבעת או התנהגות האכילה שלך. אם תרצי תוכלי לקבוע לפגישה יחד עם הצילומים אולי יש מקום להפוך את הטבעת לשרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי ירידה של 60 ק"ג
נתי31/07/2008למה אני צריכה ניתוח שרוול? עשיתי את הצילום היום, הטבעת במקומה, נוטה מעט שמאלה, אך לא משהו שמצריך התערבות כירורגית. אמרו לי שיש אחוז מסויים שיש לו קושי במעבר האוכל גם כשהטבעת פתוחה לגמרי. האם שמעת על כך? מה ידוע לך בנושא? תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי יקרה
קובי01/08/2008למרות דעתו המקצועית של הרופא להפוך את הניתוח לסוג ניתוח אחר רצוי שתבדקי מס' דברים... כאשר הטבעת במצב פתוח ישנו קושי בסיסי באכילה שכן הטבעת עדיין מגבילה את הכמות של המזון שניתן לצרוך בארוחה אחת. עלייך לבדוק כיצד את אוכלת, שכן לאנשים יש את הנטיה לבלוע את המזון ולא ללעוס היטב. ככל הנראה ממה שאני מבין מדברייך ההתנהלות שלך עם הטבעת לא נכונה. אשמח לתרום לך מנסיוני לאחר 11 שנים עם הטבעת. ***מה גם שראינו כבר מקרים כאלו של ניתוח שרוול לאחר טבעת, והמנותחים לא ירדו גרם שכן השרוול נשאר גדול בשל קושי מסויים ליישם שרוול צר לאחר טבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי לגבי תשובתך לקובי
נלי03/09/2008עברתי ניתוח לפני כחודשיים הצרו לי את הטבעת פעמיים עד היום לא ירדתי במשקל אולאי ק"ג אבל אני עדיין אוכלת רגיל, אף פעם לא אכלתי בכמויות גדולות וגם לא חסידת מתוקים. ראיתי את התשובה שלך ולכן פניתי אליךאני מיואשת כי הצרו לי פעמיים את הטבעת 5 סי סי וכשהוסיפו 1 סיסי נוסף פשוט לא הצלחתי ללגום מעט מים אז הוציאו לי את הסיסי הנוסף. עד היום לא הקאתי האוכל עובר כרגיל אני לא אוכלת לחם אבל אין לי שום תזוזה במשקל , ואני בדילמה מה עושים? הרופא שניתח אותי אומר שיש ניתוחים שפשוט לא הכי מצליחים לא אהבתי את התשובה אבל מה עושים? הרי אני כבר לאחר ניתוח., אודה לך עם תחכים אותי מניסיונך כי עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לגבי מצבי האם לסגור עוד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)