התאמה לניתוח שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התאמה לניתוח שרוול קיבה
    ענבל
    05/09/2008

בוקר טוב, משקלי 91 ק"ג, גובה 1,58. בנוסף אני אסטמתית וסובלת מכאבי גב חזקים וכאבי ברכיים. אינני מצליחה לרדת במשקלי אני כל הזמן רעבה ולא מרגישה תחושת שובע האם אני מתאימה לניתוח שרוול? בנוסף, אני מעוניינת להכנס להריון. כמה זמן אחרי הניתוח צריך לחכות בכדי להרות? האם בכלל כדאי לבצע הניתוח לאחר לידה? תודה רבה על תשובתך. ענבל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמה לניתוח שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענבל שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/09/2008

לגבי אנדקציה לניתוח בריאטרי הBMI שלך הינו 36 ויחד עם כאבי גב וברכיים הינך בקטיגוריה של אנשים שיהנו מניתוח. לגבי ההריון - אין קונסינזוס לזה. אני ממליץ לא להכנס להריון בשנה הראשונה שזו השנה שבה יש ירידה דרסטית במשקל שיכול להשפיע על ההריון.
    אם תחליטי לבצע את הניתוח אשמח להיות לך לעזר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מחאג'נה שלום רב

ענבל
    05/09/2008

תודה רבה על תשובתך, אני שמחה שאוכל לבצע את הניתוח. מהי הפרוצדורה? מה עליי לעשות כעת? מנסיונך, כמה זמן בערך לוקח מהרגע שמחליטים לבצע את הניתוח, ועד הניתוח עצמו? כיצד קובעים אליך תור והיכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/09/2008

תוכלי להתקשר אלי ביום ראשון בבוקר 0502063521
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו