מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שוקלת ניתוחלעתיד11/09/2008
שלום, אני ב26 , גובה 163 משקל 95 קילו. הסרתי כבר 11 קילו, ואני הרבה זמן לא מצליחה לרדת את השאר. אני יודעת שאני גבולית יחסית לקריטריונים. בעיות נלוות שיש לי הן תנגודת אינסולין. האם אני יכולה להתאים לניתוח? אני מתחילה כעת (מחדש.. ) לימודים אקדמים ואני חוששת לאור הניסיון הקודם שבזמן הלימודים אני לא הצלחתי לתפקד מהלחץ ועליתי המון במשקל כתוצאה מאכילה רגשית. תמיד התנגדתי לניתוח מתוך טענה שאני צריכה לפתור את הבעיה בראש ואז אפשר לפתור את הבעיה בגוף האומנם? הם יכול להווצר קשר נגדי? אם כן.. מהו התהליך שהרי בזמן הלימודים אני לא אוכל לעבור את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הינו הצעד הראשון להצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה11/09/2008האם יש לך סכרת? מה הכונה לתנגודת אנסולין?
כמו שהזכרתי במקום אחר עדיין לא ברור מה עומד מאחורי המחלה הזו. האם זו מחלה הורמונלית? מטבולית? גניטית? או אחרת. מה שכן ידוע שרק ניתוח בריאטרי יכול לפתור את הבעיה הזו ולהביא לירידה משמעותית במשקל לאורך זמן. עבודות מחקר רציניות הראו שהצלחת השיטות הקונבינסיונליות הינו רק 5% כאשר 95% מהאנשים שירדו במשקל יעלו שוב. את צריכה להבין שניתוח הינו צעד ראשון בכל התהליך והוא מקל מאוד להמשיך בתהליך ולרדת במשקל. אני ממליץ לך לעשות את הצעד הזה ובגבורה תעמדי בהמשך וכך תרויחי. שוב אשמח להיות לך לעזר אם תרצי תוכלי לקבוע לפגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנגודת אינסולין
לעתיד12/09/2008אינסולין גבוה מהנורמה וסוכר מאד נמוך. לא סכרת. נהוג לומר שהמצב הזה הוא המצב המקדים לסכרת 2. לגביי העובדה שה BMI שלי 35 , האם זה יכול ליצור בעייה מבחינת מימון, כאמור אני סטונדטית וממש אין לי יכולת עצמית לממן ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתי לב שקיבלתי תשובת "שאטנץ"
לעתיד12/09/2008את אותה תשובה בהעתק של ממש קיבלה כאן מישהי אחרת, ולפתע הבנתי ששאלת מה הבעיה שבכלל דיברת על ההשמנה ולא על התנגודת אינסולין. אני גם שמעתי את ההססטיקה של אחוזי ההצלחה של הדיאטיות הקונבציונליות ואין יכולה בעצמי להעיד על עליות וירידות דיי גדולות בחיי. לאחר קריאה נוספת בפורום החלטתי אישית שהפתרון הפולשני מפחיד אותי, לאור תגובות ותלונות שונות על "איכות" החיים שלאחר הניתוח, אני יודעת שאני יכולה בעצמי כמו שכבר עשיתי בעבר להוריד את המשקל העודף, הסוד הגודל שתרם למדתי הוא בלשמור, ואם המשמעות הינה כזו שאני אשמור רק בגלל שאם אני אוכל מעל כמות X אני אקיא, אני לא משוכנעת שהצלחתי לפתור ככה את הבעיה וגם לקחתי על עצמי סיכון גבוה, החלמה מניתוח.. וכל מה שנובע מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל לאורך זמן
שולה זק13/09/2008אין ספק שרצוי להכנס לאורח חיים בריא - דהיינו תזונה נכונה בשילוב פעילות גופנית.
תכנית שתוכלי לסגל לעצמך ולשמור לאורך שנים. לא להיות אקורדיון - לרדת במשקל ולהעלות כפול.
טוב לדעת שקיימת גם אופציה נוספת - האופציה הניתוחית, למקרה ולא מצליחים לשמור על משקל רצוי וכתוצאה מההשמנה מופיעות מחלות נילוות.
לפני שאת מקבלת החלטות או שוללת כיוונים אחרים, רצוי לשבת עם רופא מומחה, דר' מחג'נה, ולקבל הסבר מקיף על נושא ההשמנה והניתוחים המבוצעים היום.
בהצלחה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
פרופ` אחמד מחג`נה14/09/2008כפי שהזכרתי קודם אשמח להפגש ולהסביר לך את מהות הניתוחים האלו
אני בטוח שזה יארגן לך את המחשבות ויחדד לך את המטרה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)